Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika on nikde preč nejde, teda neviem o tom... ja som mu povedala, že nech je to čokoľvek, tak nech mi to povie, že nie je v tom sám, snažila som sa mu ukázať, že som silná, že to spolu zvládneme, ale on mi to fakt nechce povedať skôr, ako to on sám nebudem mať 100 % potvrdené alebo vyvrátené... Vravel, že mi to chce povedať... vážne... a ja mu verím...
Tak to ho ho pre mna,lebo to o tej chorobe som ja nevedela.Som tu bola posledne dni pomenej a necitala vsetko.Schizofrenia je velmi neprijemna choroba,ale da sa liecit.Ale to by mna asi tiez neupokojilo.Ved ale to on potom chce ostat cely zivot sam?Nikka,ak s nim budes,mala by si sa s nim porozpravat,ale poriadne.nenechaj sa ukludnit jednou dvoma vetami.Mozno mu netreba dat vela casu premyslat.Ved keby aj isiel prec,aj tak by sa rozisli ked bude odchadzat,tak nech ti Nikka aspon povie presne co sa deje.Ty mu len ukaz,ze si silna,ze ti moze povedat.Lebo tak ci tak povie a cim skor tym lepsie.Ja viem,ze niekedy netreba do veci moc vrtat,ale netreba sa aj nechat ukludnit vetou poviem neskor.
darika dakujem, nerob si starosti, ja to už nejako zvládnem... veď to, že čakanie je najhoršie, ale Boh ma obdaril trpezlivosťou v takýchto veciach... a za to mu ďakujem....
Hej dari aj mne je Nikky dost luto,ze musi vyckavat.Ja toto tiez neznasam:-)Vsak si citala vcera.A este viac mi je luto,ze sa Nikka bude velmi trapit,ak sa ukaze,ze je ozaj len sebecky a odkopne ju.Ale zase vies,on sa bal,ze ma zdedenu tu schizofreniu a moze aj to byt,ze caka na nejake vysledky a chce to mat 100% iste, nez vypusti nejaku kacicu (a ak naozaj je to v tomto - dufam,ale,ze nie je- ani sa necudujem,ze uvazuje nad rozchodom z lasky,ze ju nebude chciet trapit),na druhej strane moze cakat na nejaku pracovnu ponuku v zahranici,kde vie,ze Nikku nemoze zobrat.A vies aky byvaju chlapi,radsej nebudu zbytocne plasit a myslia si,ze je to v pohode,ked to povedia neskor.To len my si nevieme dat pokoj a musime mysliet nato,ze co moze byt vo veci.No a u teba Nikka vobec neviem,moze to byt este uplne nieco ine ako pisem..Ale tiez si myslim,ze si prilis dobra a mala by si si trosku spravit odstup,nech ta akakolvek sprava nepolozi...
Ja viem,ze je to tak,ale preco hovori,ze uvazoval nad rozchodom?Preco sa dokaze hrat playko s kamaratom a vtedy zabudne na problem ale Nikka si to zlizne,lebo ma problem?To,ze nejdem sudit niekoho,koho nepoznam.ja len podla toho,co nikka pise a to mi ide vsetko proti nemu.Aj Bon priatel ma problem,ja viem,ze kazdy clovek je inym,inak reagujeme,ale ved ak Nikku miluje,nerozumiem,preco rozmysla nad rozchodom.Len to je problem,ze ja rozmyslam po niekolkych rokoch a tam je velky rozdiel ked ma clovek skusenosti a zazil situacie.
Mne je len Nikky luto.Viem co to je cakat a nevediet.Ja neviem ako by som toto znasala,ale mojou povahou velmi zle.Ja by som mu nedala spavat,kym by nevysiel s tym von.Ja som rypak v takych veciach.Nejdem ale uz ja uvazovat negativne.Proste vsetko sa ukaze...len ten cas.Premyslat a premyslat.Minuta je vecnost a v tomto Nikku lutujem.
sway, ale zachránila si to perfektne... :D fakt... :D
darika nie si tvrdá... :D nemusí to zachraňovať sway, to je ok... :D a naozaj sa niečo stalo, to viem... lebo sa tak zvláštne správa ku každému, nielen ku mne... a nemyslím, žeby sa len chcel pretvarovať... to nie... on to proste nevie... vážne sa niečo stalo, len mi možno nechce povedať čo, aby som zbytočne nestresovala, keď on sám to ešte nemá 100% potvrdené... hm...
Hej dari,ty si od zaciatku bola skeptik.Ja toho jej chlapa vobec neviem odhadnut.Ono moze byt aj jedna aj druha varianta pravdou a len casom sa uvidi.Zase pozri jej priatel ma vazne problemy s maminou,nema pracu a takze tam moze byt cokolvek mimo Nikky a ked ho nieco vazne trapi, ublizuje svojim divnym spravanim aj jej a mozno si to ani neuvedomuje.
Sway,pis rychlo aj ty,lebo zase som bola tvrdsia.Ale neda mi to.Ty to vies ukludnit.
Nikka,tak ti to napisem takto.Ludia sa rozchadzaju pre fyzicke a psychicke nasilie,pre podvod,ked si niekoho niekto najde,ked prestane nieco k tomu druhemu citit,peniaze-gemblerstvo.Neviem ci som na nieco zabudla,ale to ostatne nie su dovody.To ostatne ludia zvladaju spolocne.(pokial sa maju radi).Ja mam stale pocit,ze on len teraz potrebuje cas,aby si vymyslel nieco,co by bol ozaj dobry dovod na rozchod.A ked aj hovoril pravdu,stale by som to nebrala.Bud mam rad,alebo nemam rad.Alebo,ze by bol taky strasne silny,zeby ta miloval,ale opatoval by lasku k tebe pre nieco ine a v kutiku by trpel?Nikka,ja ta nebudem drzat v snoch,ja ti to chcem len ulahcit,lebo sa mi to uz ozaj nezda.Neverila som ani vtedy,ked ti na druhy den volal,ze ta miluje,ze mu je to luto.Nikka,dokedy sa ti chce za vsetko omluvat>?Ved vy nie ste spolu roky.Vtedy by to bolo ospravedlnitelne,ale toto je kratka doba,aby si sa trapila.