Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
hiii darika ty mas umele?:-))
Bola som v skole objednat uniformu na dalsi rok,tak som sa vytratila.teraz idem cosi porobit.Nikka,v kazdom pripade,nech ti napiseme cokolvek,ber to len ako nase videnia,nase reakcie nemusia byt spravne.Ale je dobre pre teba,ze ti to takto na rovinu.Ako si pisala minule,aspon si pripravena.A vies co,ja to mam uz len za par,tak kebby co bolo,dovalim za tebou a opijeme sa spolu,potom budeme spievat po uliciach,sem tam pregrcneme do smetnych kosov a ak by nas chytili policajti,tak im povieme adresu tvojho priatela.Nech idu pokutovat jeho.Neboj nic,este si vela krat v zivote poplaces a pre ine dovody.Vies kedy som ja plakala tak,ze som sa nemohla zastavit?Ked som sa po operacii vypchavok pozrela do zrkadla a zistila,ze tam uz nie je chlap.To boli slzy stastia.Nikkus,prilis si na neho naviazana a asi ho prilis milujes,trosku sa uvolni,zapal si vecer sviecku a len tak si urob pohodicku.Rozmyslaj nad vsetkym.Aj nad zlym,nielen dobre a pekne co bolo.Pomoze ti to.
A ty sa nenahnevas ak robil divadlo,ze "uz nikdy nic nebude ako pred tym" a bude iba daku blbost riesit,co ti mohol aj hned ovedat?
no ako som pisala nepoznam ho takze ja pisem len moje dojmy...to si pamatam to vase zoznamenie tak vtedy ano mi to prislo ako z filmu:)...ja ta len obdivujem ze si nanho nezatalcila nech ti to uz cele povie ...ale zase mozn v tej chvily by som aj ja zostala ako omracena a aj by som zabudla povedat nech uz povie vsetko coho sa to tyka....no nic cas ukaze:)
sway to určite nie... on také veci nerobí...
ale ak by sa chcel so mnou rozíjsť, tak to by mi musel dať sakra dobrý dôvod...
sofi aby si este nedostala migrenu.No uvidime ako to dopadne s Nikkou,ale kebyze som na jej mieste musel by mi povedat naozaj nieco vazne,s cim mal sam velky problem - za tychto podmienok,by som vedela pochopit to jeho spravanie,ale ak to bude daka blbost..hmm Nikka to uz by som sa fakt zamyslela nad tym,ci mu nahodou nerobi radost ta natahovat a hrat sa s tebou:-((
sofia.sara.... to ako si písala, že je to len vo filmoch...no ale ja mám s ním od začiatku vzťah jak z filmu... to vážne... ja som v živote nestretla takého chalana...čisto jak vystrihnutý z nejakej telenovely... vážne... nesrandujem. A neviem, či to či ma nechá alebo nie, závisí od toho, čo sa má dozvedieť... si myslím, že nie...vlastne možno hej... neviem čo si mám myslieť... naozaj mi neostáva nič iné ako čakať čo sa stane dalej a čo mi povie...
sway, no možno... ale pomohlo mi to, som to potrebovala rozobrať...dakujem... :D už sa mám v pohode... fakt musím len počkať... a ty ako?
ahojte no ja som teraz vstala...hlava ma boli menej ale mam zase pocit ze to na mna ide a to je uz takto od vcera vecera..ma chytila strasna bolest hlavy asi o 18..a uz sa to len zhorsovalo..a dnes mam pocit ze pokracuje tato retazovka...akurat ked musim makat to je ako naschva..sway pracu nemam ani zdaleka stale tam treba nieco ..bud upne inak nieco nove a tak...ja uz neviem..
nikka
no ja by som to asi videla o nieco realistickejsie ale netvrdim ze to tak je...ja mam jednoducho pocit ze on zo seba robi chudacika anoma problemy ale kto ich nema ..sice su niektore vacsie ine mensie ale pre kazdeho su tie jeho prave naj..a pasuje sa s nimi..a mam pocit ze tvoj priatel sa na toto vsetko chce len odvolat, mne sa to tiez uz dlhsiu dobu nevidelo ako som spominala,podla mna take nieco ze ta necha aj ked ta lubi koli tomu aby ta netrapil a nezatazoval to je len vo filmoch ..niekto kto miluje sa nedokaze len tak dobrovolne vzdat svoejj lasky.no ja som len zvedava co ti oznami o tych par dnii...dalsia vec vobec sa mi nepaci ze ta takto natahuje.jeden den ti povie prepac uz to nespravim..druhy den zrazu ze rozmysla nad rozchodom ale dovod neuvedie keby bol taky ferovy uz ked s tym zacal mal povedat rovno o co ide, s tym ze ak nieco este nevie na sto percent tak potom povie aj ten vysledok toho niecoho....mne sa jednoducho nepaci to jeho jednanie ....zase ano nepoznam ho ale vychadzam z toho co pises
Nikka sme ta tu mozno az prilis rozobrali:-)Ak ti nevadi cakat,tak potom pohoda..Daj vediet ako to dopadlo,ja dufam,ze nakoniec to bude v pohode..