Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Ahojte.A co sa to dnes stalo?Ved je sobota a uz ste tu boli vsetky.No,ja som si tu podobkala trosku s technym.Aj ma navnadil a pozerala som dovolenky,zeby sme nesli do Chorvatska,ale niekde inde.Som zistila,ze keby sme nasli nejaky last minute,tak nas to vyjde tak isto ako Chorvatsko s tym rozdielom,zeby sme mali all inclusive a nemuseli by sme nic.Vsetko v cene.Len to su hotely a tam by nemohla sestra s detmi,hlavne s tym na voziku.Boh vie,kde by sme sa dostali.Takto si mozme vybrat.Ale skoda,aj manzel hovoril,ze by isiel na taku dovolenku.
Nikka,asi o tom nechces pisat,co sa vlastne deje...Ale tak ste spolu dalej,alebo to vyzera na rozchod?
Sway,aj mna to dnes caka.Ruky,pedale,vlasy nafarbit a idem si aj popozerat veci,ci mi treba poprat,co som nemala od leta.Ja to musim mat cerstvo oprate.Je aj tu pekne,tak mi poschne.Hlasia zase dazde cez tyzden.
Bon,takze z rande nebolo nic?No,sa na teba vykaslal :-))).To je ta vyhoda vztahu v spolocnej domacnosti.
Sofi,tebe nemzavidim.Sobota a pracovat.Vlastne aj Sway.No dievcata, praci zdar!

sofia.sara

bon mam odovzdat do 30 juna takze cas sa mi strasidelne krati na to kolko toho este musim porobit..no co uz..
nikka tak aj mne sa zda ze je to celkom ok a nie je to taka zla vec..a si spokojnejsia:))

bon

Ahojte baby, no sway z rande nakoniec nic nebolo, nevedela som ho zobudit, ttak som si tiez lahla, kedze som spala predtym v noci len nejake 4 hodiny, a zobudili sme sa az okolo 22.zafarbil mi vlasy a spravili sme si uzasnu noc doma :D. no sway tak to ti nezavidim, hotova dilema :Dsnad sa nakopnes spravnym smerom
sofia a kedy to mas vlastne odovzdat?
nikka ale zase z toho tvojho textu som necitila nic take strasne negativne, ak je to tak, tak ste to asi poriesili.....myslim si
a darika no tak ty si si tymto tiez presla urcite, a to co nas este caka, no juuuj, mne stacil rozhovor mojej babky s jej kamaratkou, ked sa rozpravali o svojich chlapoch, som sa nasmiala, a vravim mi ta jej kamoska, ved pockaj az s nim bude 36 rokov .DD

čoStym?Nikka

ahojte kočky....dnes nie som prvá, však? nevadí... :D no darika, to je fakt už diagnóza... včera som telefonovala s priateľom, sme spolu neboli, lebo som musela ísť do druhého mesta, ale nakoniec som nešla, lebo...no to je zložité a aj tak nepodstatné... :D Už som sa dozvedela, že čo ho trápi, júúúj, no zložité a teraz už viem, prečo aj rozmýšľal nad tým, žeby sme sa rozišli a tak... už mi je všetko jasné... je to komplikované... no čo už... pekný víkend prajem... :D

sofia.sara

ahojte
no ja sem tiez sem tam nakuknem ale dnes musim uz riadne makat..vcera som zase nic moc neporobila nakoniec..jooj sway keby mne sa dalo takto samovolne vstat o 7 :)) ja som si dala budik na pol 7 ze hned od rana zacnem pracovat ale samozrejme to dopadlo tak ze som budik prestavila na pol 8 a to som uz ani nepocula:))
no nic musim ist..inak sway vcera este potom som si spomenula na toho dedka a musela som sa zasmiat normalne:))
tak zatial..sem tam sem mrknem pa

sway

Ahojte,tak sobota 7hodin a ja strasim:-))Ale vsak to vzdy.
bon,tak to si dobra,ze sa ti vsetko chce a boli ste na tom rande,ci nie?:-)Si sa tesila.
Darika,si sa nejak zasnivala o dovolenke vo vedlajsej teme asi sa velmi tesis:-))
Ja som sice skoro hore,ale zas mam toho vela:-)Rozmyslam co skor,ci si ist zabehat,umyt riad,zacat moju tradicnu vikendovu 2hodinku pre seba(to si vzdy napustim vanu,spravim manikuru,pedikuru,vyzehlim vlasy,popripade dofarbim atd taky sobotny ritual)alebo sa nepohnem od pc kym nedokoncim ten posrany preklad..Drzte palce aby som nezacala hrat dake stupidne hry,lebo to uz fakt nic nespravim:-))Tak ja mozno nakuknem,ale nie moc casto,budeme s priatelom dufam nieco podnikat,lebo je krasne pocasie:-))Tak pa zatial

darika

Zase som dosla na kuky.
Bon-mi to prislo smiesne,ale v dobrom,hlavne mile,ked pises,ako mas vsetko vybavene,porobene,navarene,pozehlene a este neviem co a z rande asi nebude nic,lebo navrhovatel spi ako babo.Jooooj,,ako vam niekedy zavidim tie vase pocity a stavy co mate vy.Ale ja som tym presla a vas to caka.Hi hi

bon

Ahojte baby, vidim ze ste sa rozkecali :D, som sa snazila to vsetko prebehnut, no vidim ze nikka sa trapi, myslim na teba a drzim prsty, nech to dopadne tak ako ma.....
inak ja som dnes bola na socialke, no poviem vam, ze taky boredel ako je u nas na slovensku nie je asi nikde, by som ich hnala palicou, a sa idu byt do prs ze socialny stat, ach jaaaaj, v pondelok idem este na posudkovu komisiu tak som zvedava kolko sa tam narozculujem.....ja som dnes za gazdinku od poobedia, len varim, zehlim, upratujem, umyvam riad, vesiam pradlo, ako trdlo, uz sa mi nechce nic....,a to som bola pozvana dnes na rande a moja polovicka spinka ako babo, az mi je ho luto budit, takze asi z toho nic nebude, je po nocnej a vela toho zatial nenaspal....
a na zatial som vyriesila aj samotu, kedze priatel bude z roboty chodit domov a nie sem do ba, tak si prinesiem macicku :D, teda ak domaci nebudu proti....
a to stretko by inak nebolo zle, to ja by som bola rada, to by bola blazniva damska jazda :D

darika

Neviem ci tu este niektora ste,tak sa majte a prajem pekny vykend.Ja mam pred sebou uz len tento a buduci.Sak ja tu aj teraz vzdy nakuknem aj po veceroch.Tak pa pa