Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway ahoj....dik za mail, odpísala som ti... a ty si aký víkend mala? :D
Ahojte:-)Tu som,ja som bola skoro cely vikend vonku,tak som nejak nepisala.
Bon,ja som vzdy chcela ist von s priatelom.Ono aj ked by ste fakt makali a liezlo vam to na nervy,tak sa aspon mate komu navzajom vyzalovat a este vas to aj viac zblizi:-)Lenze ja som vzdy isla sama a tak ..s priatelom,len na vikend alebo dovcu.Celkom ti zavidim,ze je priatel akcny,ten moj by sa nevymotal,lebo ze tu ma istotu atd.Preto som aj ja odmietla jednu ponuku do Londyna,lebo som sa bala,ze za mnou nikdy nedorazi.On mozno potrebuje tiez vypadnut,tak mu nezlom srdiecko:-))Nebudes lutovat-uvidis.
NIkka, az teraz osm sa dostala k tomu mailu..Tak mas to tam.
Darika tu nieje?som sa chcela spytat,ci stale zije bez cigariet:-)
Ahoj sofi - neboj a hlavne nestresuj,ved na tom stale robis,tak to musi byt dobre,urciite sa najsu ostatni ,co to ovela viac odflaknu ako ty a prejdu:-))
ahoj sofia.sara... áno, s priateľom je celkom ok... v sobotu mi povedal, žeby chcel, aby som prišla niekedy k nemu do nich tak na celý víkend, aby som tam aj spala a tak... žeby chcel byť so mnou... :D milé... budem sa snažiť mu to splniť, lebo je to v podstate aj moje želanie...hehe :) Ináč, sofia a sara sú krásne mená... :)
bon, sofia má pravdu, aby si to potom neľutovala, len kôli tomu, že si niekomu niečo sľúbila, možno prídeš o super zážitky a tak... :)
caute baby
bon..urcite sa neviaz na to ze si niekomu nieco "len" slubila..ak ta to taha von a mas pocit ze to bude lepsie tak urcite chod..duplom ked aj priatel je jednoznacne za..:))
nikka tak fajn..a s priatelom dobre bolo?
ja som viac menej robila na praci ale poviem vam ze ma chytaju uz stresy jaaj boze uz nech je to odovzdane, ale zase ja si vzdy nechavam veci na poslednu chvilu alebo aj ked si naplanujem ze skor nieco spravim nech mam pokoj tak sa mi to taha:)) a potom som pod stresom:))
Ahoj nikka, tak to si mala super vikend :D, aspon si plna energie do noveho tyzdna :D. nop ja uvazujem a keby sa rozhodujem srdcom tak uz mam kupenu letenku, ale mam urcite zavazky, a na tie musim ist rozumom, plus moja posero povaha a je to, som dokomolena ako fras...., ale tak ja na nieco pridem :D, idem vybavovat na urady, tak som zvedava co dnes bude...., pekny den vam prajem
ahojky...tak som prvá... :D ja som mala celkom taký normálny víkend...v sobotu s priateľom a včera som celý deň len leňošila... musela som si oddýchnuť, v poslednom čase mám rada nedeľu a ešte keď nikam nemusím ísť, tak super...
bon, rozhodni sa ako to cítiš... určite uvažuješ nad všetkými plusmi a mínusmi, ale srdiečko ti napovie... ja som sa stále rozhodovala len rozumom a vždy som pri tom len trpela, lebo som nepozerala na to, čo vyhovuje mne, takže neurob tú istú chybu... držím palce... :D
sway a ty si kde? celý víkend si sa dajak neozvala. to si tak žúrovala? :D
sofia.sara sa tiež dajak neozývala... :D
kde ste? :D
tak ale zase odlucenie na dva mesiace je nieco ine, ako na dlhsiu dobu...a to ze ak uz odidem, investujem do letenky a do tych poplatkov co sa tam plati, ja neviem ako sa to vola, co platis ked zacinas pracovat, tak to je pre mna dost penazi a musim to zarobit minimalne naspat, nemozem sa vratit hocikedy domov...,a povzbudila si ma aby som isla, co je dobre, dakujem, ked to poviem mojim rodicom tak ma nakopu do zadku ze uvazujem nad tym ze nepojdem..., je to obrovska prilezitost vzhladom na to,ze dnes sa len tazko da zohnat praca v zahranici......no asi zacnem uvazovat nad tym ze pojdem, dakujem darika, fakt si poklad ze takto vypocujes, a poradis, neviem co by som robila keby tu nie ste, len skoda ze je to takto verejne, ale zase aj stastie, lebo potom by som si vylievala srdce este viac, a to neviem ci by ste prezili, to by som uz asi liezla na nervy....
No,takze teraz je to len na tebe.Ono si napisala,ze vam to moze pomoct,ak by isiel sam,ale aj ublizit.Kamaratka po 4 rocnom vztahu sa rozisla s frajerom.On tu stratil robotu,ona ostala,on sa vratil domov,(maluje obrazy) a po par mesiacoch zistila,ze im to odlucenie asi uskodilo,lebo jej vela povedalo...Nevioeme ale co.K tomu sa nevyjadrila.Skusit mozes,ved vratit sa mozes domov hocikedy,kym pracu v dnesnej dobe von je uz teraz umenie dostat.A euro je na tom horsie a stale sa mi neoplati ist domov.Drzim palce,aby si dobre rozhodla.A vies,spolu zarobit,spolu usetrit,to nie je zle do buducna.
do anglicka by sme mali ist, libra sice riadne klesla, ale stale by sa nam to viac oplatilo...., a hlavne to ze bysme si oddychli od tohoto tu, a mne sa ta krajina strasne paci..., no neviem...priatel je rozhodnuti, len ja sa musim rozhodnut, on bez vahania pojde, ale nechce ist bezo mna, aj ked zase taky oddych jeden od druheho by nam tiez prospel, to sice teraz vyznelo strasne, ale podla mna je to po case potrebne....som asi strasna, ale tak to citim
jaaaj,tak to vy mate ist von?To kam?Bon,musite si povedat co je vam obom najlepsie,ale ja by som nevahala.Ste mladi a ti potrebuju najviac peniazky.Uzivat si mozte aj za hranicami.