Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
haha dari,ze pises v sne..fakt to je uz diagnoza:-))Ja akurat rano hned nakuknem,len rozlepim oci,ze co nove a aj to mi uz vadi:-))
Tak neviem,ci to mam brat ako kompliment alebo naznak toho,ze aj aj sa raz zmenim:-)No uvidime.Ja ,ale chcem rast do krasy byt este viac nad vecou,mat este viac skusenosti,spoznat kopec veci,o ktorych sa mi zatial ani nesniva,zacat tvorit a najst zmysel zivota,ktory predam dalsim generaciam:-DDSom sa nechala uniest,ale to je naozaj to,co od zivota chcem.Velmi sa bojim,ze ma nieco zrazi na zem a stane sa zo mna chuderka ,co uz prestane mat kontrolu nad vlastnym zivotom a bude ,len nestastne prezivat zo dna na den a cakat,kym s ato vsetko skonci.
dari:D to je uz diagnoza..:D...ale nie ..ale je to celkom mile ako sa tu mame jedna druhu tretiu ....atd:))
A viete o tom,ze ja s vami v sne pisem?Sa mi snivalo a som sa zobudila na to,ako mi prsty bahaju po krpcovej nohe.Spal pri mne.
no zase sway nemyslim ze to nejako prezivam:))..jednoducho podvedomie sa so mnou zahralo..:))
ono ten sen to bola taka skomolenina ale aj toto sa tam vyskytlo:))
Sway
ty mi strasne pripominas jednu kamaratku zo Ziliny.To bola baba,za ktorou chlapy saleli,bola modelka a bola fakt krasna.My sme boli proti nej len take mysky,ale ona nas naucila byt sebavedome.Sme vsetky krasne a chlapy nas zeru.To bolo jej heslo.A my sme zacali vazne pri nej rast.Nespala sice s kazdym,lebo ked sa zamilovala,tak so vsetkym,ale ked ju to uz omrzelo,alebo ju chlap sklamal,nikdy neukazala,ze sa trapil.Ona vzdy tvrdila,ze ked ju nechce,tak ho nemoze chciet aj ona.Ked ju nemiluje,nemoze ani ona jeho.A ak sa raz objavi ten pravy,tak to bude ten,ktoremu ona nikdy neublizi tak,ze bude pokukavat po ostatnych.Potom sa vydala do Brna.Strasna laska.Mali dieta a viac som o nej nepocula.Min rok som ju stretla v Ziline na kupalisku.Vraj ho nikdy nepodviedla,milovala ho a ineho nechcela vidiet.On ale prepadol gemblerstvu a teraz zije s inym vraj uz 5 rokov a az teraz zistila,ze bola len slepo zalubena a nechcela vidiet nic zle.Len to som chcela,ze aj ona si uzivala.Bola to fakt baba.Vela bab ju nemali rady,lebo ziarlili.Ale prisiel cas,kedy sa z nej stala uplne ina osoba.A nebanuje.
Sofi,sranda:-))ten sen..Nejak to moc prezivas:-)Ja sa,ale aj trosku obavam,ci by to nebolo divne na zivo,predsa som dost prezradila:-))Ale tak myslim,ze sa tu berieme celkom v pohode,tak by to bola zabava.
sway..ty si mi teraz pripomenula mojho priatela:))) on mi tiez stale vravi ze je slobodomyselny:)))...a ja som tiez taka ze nemam rada keby bol niekto pri mne prilepeny to by som nezniesla...
inak ta stretavka by bola super...inak potom mailom by sme si mohli napisat ze z kade vlastne sme:))
a ja som vam zabudla napisat ..mne sa pres par dnami snivalo ze sme sa stretli ..tak tak :D...sice ste vyzerali inak v tom sne ale myslim ze to bolo u bon na byte no haluska strasnaa:D
kočky.... už odchádzam, tak sa majte pekne... dakujem za podporu a tak... :D budem vás postupne informovať o všetkom... :D držte palce... pá :D
Vies mne by bolo asi jedno,co si myslia ostatni - ja vacsinou viem,co a preco to robim a nazor cudzych ma netrapi,ma 3 moznosti bud sa na to vykaslat a nech ju nemrazi:-D alebo sa nechat uniest a rozist sa s priatelom,alebo sa nechat uniest niekym inym a robit to poza chrbat.To zavysi na jej osobnosti.Ja zase neznasam klamstvo a neveru by som nedokazala utajit.A som tiez nazoru,ze ked uz mam chut na zmenu a nestaci mi to,co mam doma asi je naozaj cas to ukoncit.Pozri ona ma 20 podla mna ani jeden z tych 2 panov neni jej buduci manzel;-))Cize je to koniec koncov uplne jedno,co spravi..