Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

No,ja by som to brala,len ja idem od 17.7 na tu dovolenku,tak potom uz by bolo tazsie.Ale aj po 10.8.Ved je cas,ale ja by docvalala.

čoStým?Nikka

sway sorry, som si to prečítala a zabudla napísať dačo... :D Stretávka by bola fakt super... najlepšie by bolo niekde v strede SR, taká zlatá stredná cesta... len tebe to nepasuje...

darika

no,a ja by som sa bud vyhla celej tej jeho partii alebo sa s nim vyspala ale tym padom skoncila aj u frajera.Lebo jeden moj velmi dobry kamarat,pre neho to bolo normalne,mi raz povedal,ze on si len dokazuje ake su niektore zeny sliepky.Vyspala sa s nim a pritom dalej chodila s jeho velmi dobrym kamaratom.Pritom veris tomu,ze vzdy o par dni mu to povedal a ostal kamarat s kamaratom a baba trubicka.Takze radsej sa vyhnut kamaratom.Tak by som to ja riesila.
A vies co,ako taka pijavica,ani to by som nedokazala.Ved chudacisko chalan.Ale ked jej to trpi...

sway

Nikto nepisete ,tak ja sa este vykecam:-)))Mohli by sme fakt spravit nejaku stretavku,aj bon hovorila,ze by rada vypla,len ako som pisala,ja sa dalej ako do BA nedostanem..mozno cez leto,ked pridem na viac dni..

sway

Darika,ale ved ona sa nepytala,ci je dobre sa kamaratit s frajerovimi kamaratmi;-)))Jej problem je,ze ma chut na sex s inym a je to len vec nahody,ze ho pozna aj jej priatel..

sway

darika, ja som pisala,ze som velmi slobodomyselna..Ak by som na niekoho mala chut a stal by za to risknut ten nas vztah,tak hej.(este som vsak nikoho takeho nestretla).Vo mne sa totiz biju dve osobnosti - jedna,co tuzi po laske,vernosti a istote a druha,co prahne po slobode,inspiracii a novych zazitkoch.Cize niekedy dam priechod jednej,niekedy druhej:-)))

sway

Hmm sranda,ja sa tiez bojim,ze mi ich babo vycuca,preto nechcem dlho kojit,este sa bojim,ze mi to vacne sanie a casom hryzkanie zdeformuje bradavky..Tak aspon enmusis riesit vypchavky:-))Moja spoluziacka si dala spravit,ale ze jej chalan do dako neprehryzol a ze odkedy ich ma s nou nespi,tak neviem ako to dopadlo:-)

darika

No ved,ale ja by som urcite nebehala s frajerom a jeho frajermi.Vraj nemusi,ale chce.No,aka truba.
A ty by si dokazala zahnut tvojmu s kamaratom?

čoStým?Nikka

ja by som sa bála ísť na plastiku... ja ich mám síce "od prírody" plné (trojky), ale možno akurát ich nejako spevniť...neviem, či sa to dá, lebo umelé sú krajšie ako tie prirodzené, vyzerá to lepšie... :D