Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ok budem drzat palce,ale je to strasna zavyslost.Ja mam stale niekedy problem odolat,ale naposledy som dala cigarety jednej asi 10 rocnej ciganke.Normalne sa ma spytala,ci jej 1dnu nepredam,tak som jej s radostou dala celu krabicku.Haha ona sa tesila,ale som si povedala,ze nech sa radsej ciganske decko nici ako ja.Konieckoncov aj tak bude pravdepodobne v 13stich tehotna,tak moze v 10tich fajcit..Jooj snad to neznie rasisticky,to vobec niesom,len nemam rada taketo "vyrastky".
ahoj darika... jéj, dakujem...krásne si to napísala, naozaj... som rada, že mi tu píšeš aj také tvrdšie veci, ja si to cením... naozaj... ja sa nezľaknem všetkého a vždy si idem za svojim, v tomto som veľmi tvrdohlavá, vypočujem si názory, ale nakoniec sa aj tak rozhodnem úplne sama a ako ty hovoríš, že niekto hovorí, že stratíš česť keď za ním budeš behať a tak... somarina... mne to mama tiež tak povedala, keď som s ním bola každý deň a ona stále len dookola, že nemám za ním toľko behať, že si mám zachovať česť... a našla toľko dôvodov, žeby som s ním nemala chodiť... joj, neznášala som to... povedala som jej svoje, stála si za tým, uvidela, že so mnu nepohne a vzdala to... už si zvykla... ja proste nie som typ, čo sa tak rýchlo vzdáva... : ) a budem rada, ak mi aj nadalej budeš písať to, čo budeš mať na srdci, aj keby neviem ako hrozne to malo vyznieť... :D
dari parada gratulujem ze sa drzis...no mna tiez take neodradza:))) ja skor vydrzim ked som chora alebo podobne...to v pohodicke uplne ani nemyslim na to....))
tak to neviem ci vydrzim mesiac,hlavne teraz,ale budem sa snazit.Nemam doma nic,tak zatial ma to ani netaha.A keby som si aj zapalila len pri nejakej prilezitosti,ked je nas vela,ked sa popija (nie chlasce),tak mi neadi.Len mi ide o to,aby to nebolo ako cukrik ako kedysi,nemam co,tak si zapalim.To nechcem.
To ta fakt az tak odradilo sranda:-))Ja som sa uz tiez par krat pogrcala z alkoholu a nemam k nemu odpor.Pocuj vydrzis to tak ako ja,len to chce dlhsiu dobu bez cigariet.Nezapal si ani za nic skor ako po 2 mesiacoch..Potom vyskusaj ,ze s niekym jednu a zas sa na to aspon an tyzden vykasli a tak..potom odolas aj ked prefajcis cely vecer,si na druhy den povedat,ze to nechces..Vies ako to myslim,cvicit svoju odolnost:-)
jasne,ze bojujem.Zatial sa drzim.Nic.Ani fuk.No,uvidime ked dojdem domov a dojde cale rodina,ked to tam rozfajcia na terase.Ale keby som dokazala tak ako ty,raz za cas,tak som spokojna.Ked si predstavim teraz ten stav co som mala v tedy,ble.
Ahoj ty bojovnicka:-))Len som sa chcela spytat,ci bojujes aj s nikotinom uspesne?
Ahojte kocky.Ako vidim,zase ste to tu rozbehli.Ja idem dat pomaly cely dom na poriadok.Chcem,aby bolo vsetko eno nuno ked pojdem prec.
Bon,letenka nie je az taka draha,len nerozumiem,co ti treba zaplatit za robotu,aky poplatok?To ides cez nejakych dohadzovacov a im platit?Neboj,fakt budes rada,ze si isla.ved vy uz viete co je spolocny zivot,tak si to teraz vyskusate v cudzom svete.Nikka,toto ti nema co zobrat.Ale zase musis sa rozhodnut sama,aby si potom nelutovala.Len to,ze kedy clovek vie,co je ta spravna cesta,aby sme nelutovali,ked tu druhu nespozname.Vzdy zvolime len tu jednu cestu.Len u teba jedna z nich je ta s priatelom.Daj si pozitiva a negativa.To ti napovie.
Nikka,super,ze ste si to uzili.Vidis,ze sa da prehrat aj v trojici.Teraz ti mozem napisat nieco,co som vtedy nechcela.Nikka,ja som vedela,ze sa tu vzdy najde niekto,kto ta podrzi ked budem ja tvrdsia.Hlavne som ti to vsetko pisala tak ako som pisala preto,aby si sa vedela rozhodnut aj napriek tomu,ze ti niekto povie narovinu.Takto si aspon zistila,ako moc ho lubis a kolko vydrzis.Nikka,ja som bojovala velakrat aj napriek niekedy moc tvrdym prekazkam.Nehanbila som sa pred nikym ist dalej a bojovat o neho,aj ked to bolo moc tvrde co mi robieval.A vyslo to.Preto som to vsetko tak nadobala,aby som ta prinutila rozmyslat,ci to vsetko chces risknut a bojovat aj ty.Nevzdala si sa.Nikka,aj keby mi teraz moj manzel povedal,ze so mnou nechce byt,zase by som sa nevzdala.Mozno niekto povie,ze je to strata svojho ja,ze je to ponizenie.Nie je.Ak milujem,pojdem az do konca,ked aj na same dno.Nizsie to uz nejde,tak sa mozem len odrazit a ist vyssie.Takze nikdy nic nestratis,ked pocuvnes viac svoje srdiecko ako rozum.Snad si ma teraz pochopila.Ked aj cely svet pojde proti tebe a ty budes lubit,urob to,co chces ty a ako to citis.Je dobre,ze si sa nezlakla co som ti pisala.
sway no super...ja som bola u priateľa v sobotu, sme hrali karty aj s tým kamošom, o zápalky... bola strašná sranda...vyhrala som 4 zápalky... (myslím, že zo 70), takže dosť biedne som na tom bola... :D ale nevadí... :D
Nikka este som ti nieco napisala..
Ja som mala super vikend!!V sobotu sme sa clnkovali..to bola romantika a potom sa hrali na pc a taak.V nedelu sme sa boli kupat a to kupko bolo v prirode,tak sme mali aj prechadzku,potom som upratovala a varila a tak rozne:-))Cize som krasne oddychnuta.