Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
jaaaj darika mas uplnu pravdu, ja viem, len ja som taky posero, nebojim sa prace v zahranici, to nie, len neviem co s tymi vecami co mam tu, strasne som sa tesila do toho tabora, a tiez na sluzby v robote, aj ked toho je malo, no musim uvazovat, lebo by som prisla aj o brigadu co mam raz do tyzdna taku bokovku, lebo dva mesiace na mna nebudu cakat..., neznasam sa rozhodovat, aj ked viem ze najlepsie by bolo odist....
Ahoj Bon.Tak my sme boli cely den prec,prisli len pred chvilkou,takze hned odchadzam.Len som chcela vediet co nove a tak...Ja by som ti povedala,ze mas ist.Co si dohodla alebo slubila,sa da zrusit.Nic nie je nemozne.Vy potrebujete pracu a tu sa vam ponuka dokonca za viac.Byvat mate tiez kde,mate pri sebe rodinu,neuvazovala by som.Este vela krat odrieknes slubene.A nech ta to nemrzi,ved ide o vas dvoch.Ked normalne vysvetlis,ze sa veci zmenili,ze je ti to luto ale...Ved vies.Tak,moj nazor mas.Ja by isla.
Ahojte, tak mne dnes zrusili pracu, tak som sa zbytocne previezla cez celu blavu a spat domov, no co uz......,
dnes volala priatelova sestra,. ze by sme mohli ist aj s priatelom k nim, ze nam zohnali robotu, ubytko by sa tiez naslo, tak a teraz riesim dilemu....., mam sice nejake zavazky ale dali by sa este zrusit asi, ale zase neznasam rusit veci, ktore som uz slubila....., fakt neviem co mam spravit, lebo by som zarobila urcite viac ako tu v blave, lebo tu zatial ani nemam robotu a tam by sme mohli makat v phode aj 12tky. netusim co mam robit, keby sme to tak vedeli skor, mna asi porazi, zase budem len nad tymto uvazovat.....lebo ani neviem ci sa mi to na 2 mesiace oplati, aj ked aspon by som si oddychla od blavy, jaaaaajbon
Ahojte baby, no sway, tak vstat v nedelu tak skoro rano, no dobra si :D, mna by z postele nevykopal ani tank :D.
nikka to co mu bolo je medzi vami dvoma, a hlavne ze to chapes ty, my nemusime :D.
ja idem dnes do prace a zajtra na urady, tak sa hrozne tesim......, uzite si zvysok vikendu....
ahojky... sway, ty čo robíš také nočné záťahy? :D ináč, poslala som ti mail...
darika, nedovolím to nikomu robiť...so mnou si totiž nikto nebude robiť čo sa mu zachce a ak to niekto robí, tak len preto, že to chcem ja... :) A čo sa môjho priateľa týka, tak teraz je to niečo úplne iné a úplne chápem, prečo sa tak správal, myslím, že by tak zareagoval každý človek...aj keď viem, že to zrejme teraz nechápete, lebo neviete čo sa stalo, ale raz vám to poviem...
pekný deň prajem...oddychujte dnes... :D
Ahojte,tak ja som dnes extra skoro:-)Som sa vcera bola clnkovat,dnes idem na kupko,dufam,ze bude pekne.A k tej mojej praci,ja asi zajdem k psychologovi,som prelozila 1 odstavec a uz isla radsej umyt riad a potom do vane.No neviem,kedy to konecne spravim,zeby dnes?:-)
Nikka,tak sa tesim s tebou:-))
Darika,k tym topankam,teraz tam boli zlavy,cize tie moje stali tusim 1300kc a vsetky topanky boli tak do 2000,2500 uplne tie najdrahsie iba.Cize dobre ceny.
Tak a mam cosi porobene a som si zacala uz aj kopceky robit co pojde do kufra o 10 dni.ha ha
Nikka,ja viem,ze uz nemas chut vysvetlovat,ze tak a tak sa veci maju,ze ste si to vysvetlili a potom cakat,ako budeme reagovat.Ty potrebujes asi viac podrzat,nie pocuvat maminkovske rady.Tak ci tak Nikka,nech sa rozhodnes akokolvek,je to len tvoje rozhodnutie a to ti nikto vycitat nemoze.Len prosim ta,bud silna a nenechaj si nakukat vsetko.Ukaz chlapom,ze si nemozu s tebou nechat len tak.To nie myslim na teraz,ale celkovo.Snad si stastne,prajem ti moc.
A nezodrala si koberec z toho vysavania?ja idem pokukat co nove na fore a pojdeme trosku mozno von.Zatial pa.
Sway,halooo.
ahojte... darika áno, všetko vyzerá byť ok... a sme stále spolu a na rozchod to nevyzerá... :D takže super... :D a máš pravdu, nechcem to tu zatiaľ ešte rozoberať, sľúbila som mu, že to nikomu nepoviem...aj keď s vami je to iné, ale predsa... ešte uvidím...
darika no nebolo, nevadi, ved pojdeme inokedy, dnes sa uci a zajtra poobede odchadza do prace...., tak mozno o tyzden....ja mam dnes tiez toho dost úporobit a nic sa mi uz nechce..., jaaaj, ta lenivost.....
sofia tak to nemas vela casu ,ale zase nejako to dokopes uz,ked musis tak musis :D
Sway,som si pozerala tie topanky zo stranky co si vcera nechala a su uzasne vsetky.Aj chlap povedal,ze by si vedel vybrat.Som mu ich ukazovala.Len na tej stranke nie su ceny.Ake su tam ceny co si ty kupovala?Okolo.