Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Sofi,vies co sa mne stalo?Doteraz som byvala doma a nechodila uz ani k tym kamaratkam co byvaju vedla kusok.Rano som si dala 1-2 a potom poobede este 1 cigaretu a dost.tak som si zvykla.jeden den mi volala jedna z nich,ze ma poobednu,ze mam prist na kavu,tak s nou som asi 3 a poobede prisla zase ta druha z rannej,tak asi dalsich 5.Sov vecer grcala na zachode,zle mi bolo a som mala ten tabak az v nose.Odvtedy nemozem ani vidiet.Zatial.Ble.
Tak aj vam kocky pekny vikend:-))
Sofi ja ,ked idem niekam do baru alebo pijem doma alkohol,tak stale fajcim ako duha,aj obcas si do prace kupim krabicku,tak raz za mesiac a stiahnem to,sice prva po dlhsej dobe je sila,ale druha je uz fajn:-))Ja som kvoli priatelovi,lebo som s nim chcela byvat a on to dal do podmienok,tak nejak.A zo dna na den,lebo ja som zavyslacka,by som si nevedela uberat postupne (aj to som skusala).No prvy tyzden sa dalo ako tak,aj ked ma napadalo,ze si zapalim,ale potom som sa iba prehodila do modu "nefajciar" a zvykla som si nefajcit(este som si vbavovala,ze ako to bolo,ked som nepoznala chut cigariet:-)...Tak nejako,autosugescia?alebo ako by ste to nazvali:-D
no ja som uz nalomena ze chcem tiez uplne prestat fajcit...pretoze mam pocit ze mi to volako nerobi dobre
a aj ked mi to nechuti alebo co stale si zapalim...joooj..sway potom este raz napis ako si to prestala:)))
sway tak to muselo naozaj vyzerat vtipne:))ako ta dedko predbehol:))
hlava teraz neboli ale stale mam taky pocit ze za chvilu zacne neviem co mi je..
ja sa tiez uz odmlcim idem pracovat ...
sway prajem pekny vikend :)
Nee,ja nem nervozna,ja len,ze tu stale sedim a nic nerobim.A ked mam nieco robit,tak aj tak odbehavam sem.
Sway,jaaaj,som sa zasmiala.Som predstavila ako ta dedko predbieha a ty ako Fantozzi?Vy aspon do prace chodita,kym ja sedim doma a nic nerobim.Tak tomu sa hovori lenovost.Sway,ked budes rozmyslat nad lenivostou,predstav si mna na gauci,na jednom kolene lap top,na druhom popolnik a v ruke hadica od vysavaca ako si nou podopieram hlavu.Horsie na tom nie si.A inac nefajcim uz 4 dni.Vobec,vobec.Zatial.Ha ha
Tak darika prehana vysavac,sofi premysla nad diplomovkou,tak ja vam este nieco napisem,tak trochu na odlahcenie temy:-)
Som utekala cez obed v tych topankach na elektricku a bolo to strasne komicke,lebo som nemohla rychlo a normale vedla mna presprintoval stary dedo a predbehol ma:-DSom sa zacala rehotat sama pre seba,ze to muselo super vyzerat.
Inak za chvilku vas opustim,vikend sa pomaly,ale isto zacina a ja mam zase kopec planov,tak uvidime,co sa mi podari dodrzat:-)
No ja stale nieco robim,ale blbosti a to je rozdiel:-))To,co mam to nerobim.A ty ako hlava uz neboli?
sway ty a leniva??? tak to mi vobec nejde k tebe ..praveze mam pocit ze si akcna ze stale nieco robis a pod...
A co ta trapi darika?:-)Ked tolko vysavas od nervov,ak dobre chapem.
No moj jediny problem je ta lenivost.Proste uz som sa mohla pohnut davno dalej.A ja sa len zabavam hovadinkami a to ma zoziera.A inak ja som vobec nebola pekna asi do 15 - 16 rokov.Fakt sa mi aj smiali,ze vyzeram jak zaba (som mala vyplestne oci),no sebavedomie mi nikdy nechybalo.Neviem ani cim to je ,to asi ma zenska v sebe alebo co.Len myslim,ze je to pre zivot dolezite,nebat sa a konat,tak ako to nielen premyslime,ale aj precitime.
Ja mam uz sama na seba nervy.Viete o tom,ze som stihla teraz popri tomto povysavat 2 poschodovy dom,poumyvala dlazky a este s vami dobem.
Sway,neviem co som tym chcela,ale mozno len to,ze ona si uzila dosyta.nerobila az take hluposti.Apropo,mala vyskusany aj sex zo zenami.Ale potom si nasla svoje miesto.Aj ty si ho najdes,len nechci to moc silit.Mozno zacnes podnikat,ale na ukor rodiny,deti.Mozno bez deti.Tam ti moze to chybat.To rodinne teplo.Mozno budes mat maximum v rodine a bude ti chybat ta bezprostrednost,rychlost,ta sloboda.V kazdom pripade,urcite nedosiahnes vsetko tak,aby si bola uplne spokojna a aj vsetci okolo teba.Neda sa to.To ta uz teraz taham na zem.Ale je super,ze mas nejake plany,lebo bez motora auto nenastartujes.Takze ja verim,ze ti raz nieco z toho vyjde.