Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Este si to uzijete.Ja aj chapem rodicov.Moja mama mi to tiez zakazovala,aj ked som si aj tak buchla po stole.Vzdy som jej len zavolala,ze nepridem domov,ze ostanem u priatela.Nemohla nic,vyhrazala sa,kricala,ale ja som neprisla.Potom bolo zle ked som prisla,ale mne to stalo za to.Ale teraz ich fakt chapem tych rodicov.Uz len to,ze vedia,ze som u chlapca v posteli a vedia co asi robim.To je pre nich asi nepristupne a nechcu si mozno pripustit,ze to ich dievcatko je uz dospela zena,ktora tiez zije intimnym zivotom.Asi to bude niekde v strede.Ja teraz viem,ze moj syn si domov nebude nosit baby.Ak bude chciet,nech sa osamostatni,ale prespavat nebudu.Mne to pride take...Neviem.A pritom som to tiez robila a zrazu to nechapem.Tak preto uz rozumiem takym rodicom.Ale to viete,ja mam 36.
no tak inak kohuty mozu byt velmi nebezpecne ..este kedysi moj starky mal sliepky a sem tam aj kohuta ...mne to nevadi ale bol jeden kohutisko agresivny a nie raz kadekoho nahanal po dvore aj mamina si to raz zlizla..moze to byt aj nebezpecne lebo to len dobe dobe...
neznasam hmyz a pavuky.ale to co so mnou dokaze urobit sliepka alebo kohut ked za mnou uteka,placem ako male decko.ha ha a co,to mam z detstva.mala som 4 roky a kohut mi skocil na hlavu a dobal ma do nej.strasne som kricala.hned ho otec zarezal.a odvtedy sa bojim.
jooj dari tak to je naozaj pekne zobudit sa rano s drahym...pre vas to uz urcite nie je takeee:)) ked byvate spolu ...pre mna je to napr. este vzacne:)) a zatial mi to aj tak staci:)
sway samozrejme, že nechcem odísť až po svadbe... :D Ale moji rodičia sú zrejme z nejakého iného "kmeňu", lebo oni také neuznávajú, alebo také, že žiť pred svadbou spolu... ta čo si... :D NECHAPEM...
darika to fakt? no vau... :D ja z toho strach nemám... ja sa bojím hmyzu... minule som ráno stále pred kúpeľňou 5 minút len preto, že tam lietal nočný motýľ (dostal šok zo svetla), potom si sadol do vane a ja som ho rýchlo spláchla vodou zo sprchy... začala som si umývať zuby a začal tam ďalší lietať, som zas vybehla z kúpelne...fuuuj... ja sa bojím, že sa ma dotkne...jak malá som si predstavovala, že sa potom aj zmením na to...fuj... ostalo mi to dodnes... alebo ked nejaký chrobák taký hnusný sa predomnou objaví, alebo maličké pavúky... a to ti verím, že budeš na smiech... :D
hahah hej si ma rozosmiala darika,ale aj ja neznasam,ked zacnu labute sycat..to nejdem radsej ani blizko.Nikka ateba fakt rodicia v tomto veku nepustia k priatelovi?:-)Mala by si spravit poriadky,ci chces az po svadbe odist?:-))
co my?My nic.kazdy den rovnaky.boli sme vcera krmit labute a kacky a jedna svina ma nahanala,tak som sa rozplakala.ja mam totizto strasny strach z hydiny-kacky,sliepky,kohuty atd.sa mi smiali,ale manzel ma zacal mojkat ako ked sa dieta rozplace.Teraz budem nasmiech este do vianoc.
darika už len tá predstava je perfektná, to hej... :D naši by ma nepustili, ale by som povedala, že idem do kamošky spať a tak by ma pustili a kamoška by ma kryla... my sa vždy kryjeme... :D
a vy ako? :)
Sofi,len ja som tu falcila uz par tyzdnov tabak.Je to sice smiesne,lebo mi to kedysi bolo nie moc na oko vidiet zenu ako sula tabak,ale je pravda,ze dobry tabak sa s cigaretou neda porovnat.Lenze vtedy som sulala hrube cigarety,skoro raz tolko a vyfajcila som 4x viac ako dovtedy,tak to moj zaludok nezvladol.
Nikka a co doma ak by si chcela na vykend?Pustili by ta?By ste mali krasny vecer spolu zaspat a rano sa spolu zobudit.