Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

fiha nikkus, ty to mas naozaj v tomto smere tazke s rodicmi:)..ale o par rokov sa na tom budes uz len smiat ake si mala starosti s blufovanim:)

darika

No,mozno by si neverila.Moja mama vzdy hovorila Rodic je najvacsi klamar alebo Rodic najviac unesie.A je to pravda.Ale ty si ich poznas najlepsie.Mozno by ti baby vedeli ako na to isli ony prve razy.Len aby raz mama nezavolala kamaratke a nechcela ta k telefonu.Alebo nesla tam.To by bol vacsi sok.To sa mi stalo.Z chaty som utekala taxikom 20 km,lebo mi mama zavolala,ze sa tam ide pozriet ci som naozaj u nej.A prisla.Stihla som to ale.

čoStým?Nikka

jáááj darika, ta čo si? to by moja mama infarkt dostala... ona by bola schopná prísť za mnou...aj keď nevie, kde býva... :) aspoň že tak... :D moji rodičia sú až príliš čudní... :) riskovať určite nechcem... :D

darika

Ale Nikka,ja som ti akurat chcela napisat,aby si to riskla.Ja mam sice nazor nato taky,ale schvalujem ked su luia spolu.Ved som to sama robila.To je uz ale nazor mojho veku.Viem,ale ze by som to znovu robila.Skus jeden den vyskusat,ze len zavolas,ze nemozes prist.Nieco si vymysli,ale povedz pravdu,ze ostavas u priatela.Neboj,mama tam pre teba neopride a mozno si zacne zvykat.Nejak by si mala zacat.Ved nemas 16.Len vyskusaj.

čoStým?Nikka

darika veď ja ťa chápem... ani ti to nevyčítam... :D veď ja tam nechcem prespávať pravidelne, len tak občas... no čo už... nevadí... :D

darika

Brat je chlap,o neho sa netreba bat.Mama sa boji,nic viac.Boji sa,ze ak nahodou naozaj...sa pritrafi.Teraz je doba,kedy sa ludia neberu,ziadne svadby,ziju ako sa hovori na divoko a to sa starsim nezda.Svadba je len potvrdenie vztahu,ze uz nie je jednoduche utiect.Dovtedy nema nikto istotu.Vzdy ked sa nieco stane,mamy sa opytaju- no a co on?Vyjadril sa?Ked sa to stane chlapovi,tak ta otazka nepadne.Je to diskutabilne.Ja to aj schvalujem,lebo viem,ze mladi chcu byt spolu.Ak by chceli spolu zit,nech skusia,ale len tak prespavat...neviem.Mozno zmenim nazor.Ale baby,neberte to akoze som konzervativna.Mam to z domu,a nehanbim sa za to.Aj ked ja som si vzdy ukradla. :-)))

čoStým?Nikka

darika no veď to... tak viem, že akože ku kamoške ma pustí na isto... ale k nemu nie... nieje to fér, lebo bratova priateľka u nás už pár krát prespala, aj on u nich... ale mama to stále tak berie, že o dievča sa treba báť viac... vau... :D

darika

Mohla by chapat,ale mamy sa boja,bali a budu sa bat.Aj to je normalne.A ked sa nieco stane,pritrafi,tak mama nechce,aby to bolo kvoli tomu,ze ona povolila.Aj moja mama sa bala,vzdy mi hovorila,ze ak jej pridem domov s bruchom,skoci pod vlak.Vychovala nas sama,tak sa bala.Vtedy bola ina doba a rozvedena zena boola ako spina.Viac si vsimali take deti.Ved je z rozvedenej rodiny,tak to sa dalo cakat.Take boli kedysi reakcie.Nikka,mozno keby si si s mamou sadla a vysvetlila jej,ze aj tak vie,ze uz mate spolu vztah,ci ti nedovoli len preto.Pritrafit sa moze aj ked vam ona nepovoli.Ale zase,budes to rozoberat a nepusti ta ani ku kamaratke.

darika

Mohla by chapat,ale mamy sa boja,bali a budu sa bat.Aj to je normalne.A ked sa nieco stane,pritrafi,tak mama nechce,aby to bolo kvoli tomu,ze ona povolila.Aj moja mama sa bala,vzdy mi hovorila,ze ak jej pridem domov s bruchom,skoci pod vlak.Vychovala nas sama,tak sa bala.Vtedy bola ina doba a rozvedena zena boola ako spina.Viac si vsimali take deti.Ved je z rozvedenej rodiny,tak to sa dalo cakat.Take boli kedysi reakcie.Nikka,mozno keby si si s mamou sadla a vysvetlila jej,ze aj tak vie,ze uz mate spolu vztah,ci ti nedovoli len preto.Pritrafit sa moze aj ked vam ona nepovoli.Ale zase,budes to rozoberat a nepusti ta ani ku kamaratke.

čoStým?Nikka

no veď to darika, že mama mi stále hovorí, žeby som niečo spravila (ako myslí, že "prespala") a žeby sa za mňa hanbila (že budem slobodná mamička), a tak... ako na jednej strane ju chápem, ale na tej druhej musí chápať aj ona mňa, no nie? :D