Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway a čo sa stalo, že ste sa tak pohádali? to mi je fakt ľúto... vážne... ja som ešte v práci, ale robiť sa mi nechce nič... už len pol hod. a oddchádzam... vau, super pocit... :D
Tak si mala pekny den vcera:-)Ja som sa velmi hadala s priatelom.Dajako si zaciname liezt na nervy.Hmm uvidime ako to dopadne:-)To mas dobre,ze mas dovolenku..Ja by som chcela aby bol zaase vikend.Uz je to s tou mojou unavou trochu lepsie,ale stale sa mi nic poriadne nechce:-( Uz neviem ,co mam robit..
ahoj sway, už som myslela, že neprídeš... :D áno včera som bola s priateľom, pozerali sme jeden taký na môj vkus dosť akčný film... nemám rada také filmy, ale uspokojovalo ma to, že sme spolu, ležala som mu na kolenách a on ma vkuse hladil po hlave a rukách... :D milé... a potom ma ten film aj celkom zaujal, tak som ho aj začala pozerať... :D A dnes si beriem pol dňa dovolenky, takže o pol 11 odchádzam... paráda... :D musím dačo v meste povybavovať a sa mi nechce potom poobede ostávať do večera v meste pre také somariny... :D a ty ako?
Ahoj Nikka,no co uz:-))Ja som bola mlada blba a diva..A ty ako dnes?bola si vcera s priatelom?
ahojky, ahojky... :D sway to som si hneď o tebe myslela, že ty si bola také šidlo... :D
Ja sa len zastavim,aby ste si nemysleli,ze do inych tem pisem a na vas kaslem:-)Len k tym rodicom nemam,co dodat ja som bola zle decko a uz v 14tich som sa flakala po diskotekach,cize som tie triky s kamaratkami tiez pouzivala,ale podstatne skor:-)
Ahojte kocky, no dakujem vam za povzbudenie, velmi silno uvazujem o tom zahranici, len sa bojim, ze uz sa nebudem chciet vratit odtial,lebo dnes ma zase raz vytocili na urade, tak som aspon tomu soc.pracovnikovi povedala svoje, ze v tom maju riadny bordel, magori......, ach skoda reci...darika nie za sprostredkovanie, to v tom mame vyhodu ze veduci je rodina :D, ale ono sa tam plati nieco ked tam zacinas prvykrat robit, ja netusim co to je, viem ze priatel to platil na zaciatku ako tam isiel.....a neviem dalej ci bude moct priatel odist, dnes mu prisli vysledky z krvi a nieco tam asi nesedi, lebo ho poslali s nimi na hematologiu, co netusim na co, kedze odtial mu tie vysledky prisli, aspon teda predpokladam...., no uvidime..
no a cumim ako sa to tu rozmohlo ohladom klamstiev :DD, ja som za priatelom letela do irska tak, ze o tom vedela cela rodina, este aj ta rodina co zije daleko v zahranici, okrem otca a dedka :DD
sofia ver tomu ze aj napriek tomu ze s priatelom zijem je mi vzacne ked sa vedla neho rano zobudim....
nikka ako ja chapem tvojich rodicov, mohli by ti sice dat trocha viac volnosti v tomto, ale rodicia su rodicia a vedia preco to robia, ja som si u nich tiez dlho vybijala to, aby som mohla byt dnes tam kde som, a nie len ohladom priatela....
aha, no tak to je niečo iné... :D super... :D
teraz to nie je ziadny problem ..kedze som aj starsia, uz predsa len..:)takze do toho nekybycuju v ziadnim pripade...
ale musim sa ti priznat ze kedysi ked som mala este svojho prveho vazneho frajera tak ani som doma zo zaciatku nevravela ze k nemu:))) ale ani neviem preco, ze ci by ma nepustili ale asi tam boli aj z tohto trosku obavy len ja som bola dobra kamoska s jeho sestrou takze som vlastne ani neklamala:))) ked som sa na nu odvolala zo zaciatku ze za nou a tak..:)a potom to nejak same prislo, ale bolo to podmienene aj tym ze my sme boli taka jedna partia a skoro vsetci boli odtial kam som aj za frajerom chodila:) takze vsetci mi tam boli kamosi o ktorych doma vedeli takze to bolo jednoduchsie
no darika v tom máš tiež pravdu... to by som nechcela zažiť... :D
sofia.sara a ty si ako po prvý krát išla k priateľovi? vaši ťa pustili v pohode?