Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Heej bon tak to si ma potesila,ze ty povies priatelovi,ze ti lezie na nervy.Mne ked to ten moj povedal,tak som strasne zurila..A kricala a oduvala sa a tak..Lebo ja by som mu nieco take nepovedala.A asi ani nic konkretne,len ho nejak zacali vytacat moje reakcie:-))Ja casto menim plany a tak.Ved uvidime..

bon

Ahojte kocky, no mne sa dnes akosi nechce pisat, tak vas len smirujem :D, pisem pracu do skoly a akosi mi dochadza fantazia, ale uz to musim odovzdat.....
nikka tak to si mala super den vcera a uzi si dnesok ked uz mas to volno :D
sofia ved uz vydrzis, uz toho nemas vela, a myslim ze to volno po tom ti bude dostatocnou motivaciou, aspon mne to zabera vzdy :D
sway, no neviem ci ti poradim, my si zatial malo lezieme na nervy, ale zase ak uz, tak sa spolu jednoducho nebavime, radsej byt ticho ako povedat nieco zle..., zatial to vzdy preslo a po case bolo zase vsetko ok..., jednoducho som mu povedala ze teraz mi lezies na nervy a potrebujem trocha pokoja, tak ma nechal tak, ja som sa sama vyzurila a hotovo :D. nemyslim si, ze pauza by bola dobra, to je podla mna uz ako rozchod...radsej si povedzte co vam lezie na tom druhom na nervy a snazte sa to nejako eliminovat, resp. respektovat....

sofia.sara

veru sway..oni by ti mali teraz radit:)))
kedze ja v takej situacii nie som, pretoze tym ze my spolu nebyvame sme si vacsinou vzacny..:)je to predsa ine ked uz dvaja spolu byvaju a su spolu naozaj skoro stale..

sway

sofi ja som bola v tom grecku a to sme si stale pisali a volali,takze odlucenie bolo.A neviem,bud to prejde,alebo to ukoncime..Ono ja myslim,ze aj,ked by bolo po tom vikende par dni klud,tak sa to zase vrati.Akoze zatial ani jeden z nas nechce rozchod,ale moze tato situacia k tomu viest..A mozno je len zle obdobie a prestaneme sa sami hadat,uvidime..Chcelo by to radu dariky a bon,co maju tiez chlapov doma:-D A urcite si tiez lezu na nervy..

sofia.sara

caute baby
booze mne sa tak nic nechce..:) vcera a dnes je to uz extrem,nikkus normalne ti zavidim v robote uz len chvilku a potom volno:))
sway
ked ste stale spolu to je jasne ze sa to prejavi na tom ze sa skriepite pre blbosti, ja tiez povazujem pauzu za uz urcity sposob rozchodu..ja by som ti skor navrhla ci by sa ti nedalo aspon na vikend ist domov bez neho samozrejme, podla mna to spravi svoje ak dva tri dni nebudete spolu...

čoStým?Nikka

no veď hej, to máš pravdu, to je iné, lebo vy spolu aj bývate... no neviem ti poradiť... už ako uznáš za vhodné, chápeš...

sway

No hej,akoze ono je to da sa povedat normalne,ale mu lezem na nervy a mne zas leze na nervy,ked ma poucuje:-D To je taky zacarovany kruh a chytime sa vzdy na uplnej blbosti,co spusti kolotoc a povyberame tie najhorsie veci jeden na druheho.Neviem,ci je pauza dobry napad,to je uz skoro rozchod a neviem si ani predstavit pauzu,vsak spolu byvame a keby som napriklad ja odisla,to uz by som sa asi nevratila..Inak ani my sme sa vobec nehadali cely rok..ale vidis prislo to:-)

čoStým?Nikka

aj tu je tak zatiahnuto a dusno, tu bude tiež riadna búrka... no som zvedavá... :D Na blbostiach? tak to je zlé... a fakt si rozmýšľala nad pauzou? no asi to je dobrý nápad, aspoň si uvedomíte, že čo a jak... držím palce... lebo vieš, pokiaľ sa máte vkuse len hádať, tak to človek dlho nevydrží, ale to ti zrejme nemusím hovoriť... Ja sa so svojim priateľom vôbec nehádam, ani nemám prečo, a keď nastane problém, tak si ho radčej normálne vydiskutujeme bez hádok a všetko je ok... Ale je pravda, že hádky mi trochu chýbajú, ako nie vo vzťahu, ale tak celkovo, lebo keď som chodila do školy, tak tam som sa hádala hocikedy, nič vážne, len tak... proste človek sa vtedy tak odreaguje... :D Už ani nepamätám kedy som sa naposledy hádala... :D

sway

A je pekne pocasie?Tu je teplo,ale zatiahnute a cakam burku..No my sa nejak hadame uz asi tyzden dva kvoli blbostiam,ale si aj skarede veci povieme,tak neviem dokedy to vydrzim..Ja uz som aj navrhovala pauzu,aby sme si nejako od seba oddychli,ale nepreslo to..Tak uvidime,snad sa to spravi.