Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

sway nie si hus, a darika, no to ako si ma prekvapila s tym stromcekom, a s tym ze si hudiete svoje, ten monolog, tak to som ja tiez rovnaka, presne tak isto, a ten moj len cusi a kuka, alebo radsej odide, a nebavi sa so mnou, a mna to esrte viac vytaca....., ako darika obdivujem ze ste to tak zredukovali, snad sa aj my naucime

darika

Dobre urobil,lebo by to nemalo konca.ved som tu niekde pisala,ze som za nim aj na zachod vbehla.On na mise sedel a ja do neho.On ticho aj ja to moje kva kva kva.To vzdy sa ja vadim,nie my.A vytahujem potom vsetko.Vlastne keby nie mna,tak hadky neexistuju.On je ale vzdy ticho.nech poviem cokolvek.trieskam dverai,ale on vie,ze sa ukludnim.Sway,ja robim to iste,ale fakt ver mi,ze stale som za to vdacna,ze sa tak chova.ja sa vykeciam a potom otrasiem.On mi potom povie "naco sa mam s tebou hadat.a ked aj nieco poviem,aj tak ma prekrutis."A dobre robi.To si len ty musis nacvicit.A da sa to.U nas byvali hadky kedysi 4x do tyzdna.Teraz 1x do mesiaca a na chvilku.Kedysi sme sa udobrili a za chvilku zase.

sway

darika no to mate ozaj pekne zazitky:-)))My to prislo dokonca vtipne,ze si si sama isla po stromcek:-DJa akoze celkom chapem,ze sa clovek vie poriadne vytocit na blbosti,ale u nas tych 5 minut nema moc zmysel,by sa to nedalo aplikovat,lebo nasa hadka vyzera tak,ze ja sputim monolog a neviem sa zastavit a nutim ho aby sa vyjadril..No je to blbe a ja som nechcela odist,sa nepotrebujem vyvetrat..som chcela nech mi to nedovoli a nech sa udobrime,ale ma to dorazilo,ze ma nechal ist.

darika

Ja som raz takto odisla z domu ku sestre,boli v indonezii,a bola som tam celu noc.Nikto ma nezastavil,nik po mna neprisiel.My chceme,aby nas prehovarali a stale opakovali to iste,kym im to staci povedat raz.On vie,ze aj ked odides,vratis sa.Preto ta necha odist,lebo si mysli,ze zatial sa mozno ukludnis.A na vianoce som vyhodila stromcek von oknom,lebo som povedala,ze s nim vianoce nechcem.To boli nase prve vianoce.Male babo v postielke a stromcek pod balkonom.Som si myslela,ze ho pojde aspon zobrat(umely),ale isla som ja.Vedel,ze ja pojdem.A ked som si ho vyhodila,aspon mi to v tej hlave trosku prevetra ikym budem zbierat v snehu.Tak aj bolo.Joooj,my mame zazitky.A vies preco?Len preto,ze kupil malemu darcek sam ako od otca a ja som zurila,ze ja som kupila za oboch.On vraj co je na tom,ze mu kupil sam,ze ved ten maly este o tom nevie a on si urobil radost.Chcel vlastne prekvapit aj mna.To oblecenie bolo prekrasne.No,krava,.Co ti poviem.Vzdy musi jeden ustupit a vacsinou drzi rodinu zena.Aj ked ty si mozno prilis temperamentna,ale to je dobre.Aj to,ze si on moc nenecha.

bon

sway ale zase to ze si odisla na chvilu, na tom nic nie je ze ta nechal odist, ja som tiez kolkokrat odisla von, nech mam pokoj, no aj on za mnou kolkokrat isiel, ale som muvysvetlila, ze ja vtedy potrebujem byt sama, asi je to lepsie, ked to trocha utichne ako to rieisit za horuca.....lebo ja vtedy tiez som schopna povedat aj to co si nemyslim ......
darika inak ten napad sa mi paci, s tymi 5 minutami, asi to zacnem aplikovat aj ja...

sway

Hmm tak ste ma trochu ukludnili baby:-)Ze to neprislo,len na nas.Ja uz som vykricala aj,ze to proste neklape a on,iba,ze neklape a potom som sa zobrala vcera,ze idem prec z bytu a ked on takto nejak chce odist ja ho vzdy zastvaim,no a on mna kludne nechal ist tak som sa zozurila za 5 minut vratila,ze to uz asi nema zmysel a vykricala,ze nech si radsej necha taky obraz co mi daroval,lebo by som ho aj tak znicila..No proste talianska domacnost,potom sme ticho sedeli.A nejak zacal priatel,ze sa nechce rozchadzat a tak.Tak ja,ze takto to ,ale dalej nepojde no a uvidime..Lebo vam dam priklad,na niecom sa dohodneme a mna po ceste napadne,ze by sme mohli ist na lepsie miesto.Tak mu to natesena navrhnem a on sa na mna osopi,ze co som to nepovedala pred tym.No a ja v tom nevidim rozdiel,preco neist niekde,kde ma napadlo,ze je to lepsie a on nechce z principu,ze sme sa na tom nedohodli,tak ja potom idem oduta na to povodne a on vtedy povie,ze mu uz dobre leziem na nervi..no tak to je scena ako z divadla;-)

darika

Halooo,co ma nevidite?Som tu,len som citala.
Sway-ja v tom nevidim taky velky problem.Aj my mame niekedy dne,ked po sebe vrcime.Viac-menej ja,ani sa nic take nestane a ja zurim pre hluposti.Aj pri tebe si myslim,ze ide len o dni,ked si mozno len zavadziate a nemate kam utiect,lebo ste stale spolu.My ked sme sa moc vadievali,mne to uz potom bolo luto,lebo som kolko krat vytahovala aj veci,ktore s problemom nemali nic splocne a zasli sme niekedy az vykrikovanim rodiny.Ked bol klud,sme si povedali,ze ked sa znovu nieco stane,dame si 5 minut a ked prejdu,nebudeme pokracovat,ani keby sme to nedoriesili.Nam to pomohlo,lebo ten,kto chcel klud,vzdy tie hodiny sledoval a toho druheho umlcal,ze musi dodrzat dohodu.Hlavne si treba zahryznut do jazyka a nevytahovat stare veci.Neoplati sa.Ste spolu,lebo ste si tie stare veci vysvetlili,tak je slabost toho cloveka ich vytahovat,lebo uz nema co vykricat.Mna hadka vzdy mrzi a tak poviem,ze mi je to luto,aj manzel to vie.Len si najst nieco,co vas zabrzdi.

bon

tak mne to ten moj tiez nikdy nepovie priamo, ale tak vidim to na nom, kedy ma ma uz plne zuby :D, a ja zase vsetko poviem, podla mna na tom nic nie je, ved je jasne ze si lezieme na nervy po takom case..., nenormalne bybolo keby sme si na nervy neliezli, no nie??za to sa neoduvaj.....ty si taka akcnejsia a on je taky kludas? taky ze potrebuje mat vsetko podla planu, nalinajkovane a nic mu to nesmie prerusit? tak simyslela to, ze casto menis plany? podla mna ak budete chciet byt spolu tak sa na niecom rozumnom dohodnete a bude dobre, budete sa respektovat a hotovo....