Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Vies,ja si myslim,ze ty potrebujes niekoho,kto bude robit to,co ty v ten moment uznas za vhodne,co mas prave v ten moment v hlave.Ale to nikdy nenajdes.Vztah nie je len o tom,co chces,ale o kompromise.Taky chlap nie je.Ty si das nieco do hlavy a on ti musi citat myslienky.Toto moze,toto nemoze.Ale to iste si moze mysliet aj on,ze hysterku nemusi.O(n ti mozno len nervy chce urobit,lebo ho to nebavi.Sway,urobit bye,bye je utek.

sway

Jaaaaj akoze nechajme to,je problem,ze pred tym to takto nebolo.Bola obcasna vymena nazorov,popripade moja scena kvoli byvalej,ale pre normalne veci sme sa nezvykli hadat a vedeli sme sa normalne dohonut.Jednoducho mam pocit,ze sa nieco zmenilo a ze to prestava klapat to je cele..

sway

darika ja chepem,co mi chces povedat,ale ono to zacina zvacsa tym,ze ja ho niecim vytocim a potom mi nato povie nieco ,co sa zase dotkne mna a ja to nenecham tak.Urcite veci by si jednoducho dovolovat nemal.A nemyslim si,ze je to chyba proste hranice musia byt a ked sa nevie ospravedlnit,tak mu asi poviem bye bye..Akoze ja takto nechcem zit.

darika

Ja viem,zase sa mi lahko pise,ked to mam za sebou,ale to iste som prezivala aj ja.teraz su mi tie veci smiesne,ale treba tym prejst,aby ste sa potom mozno zasmiali.Sway,ked sa bude pri tebe citit ako pri mame,moze ti raz utiect.Oni nemaju radi buzerovanie a rozkazovanie.Mne ten moj raz povedal,ze mama sa takto ku nemu nechovala za 20 rokov,ze co si myslim,ze som jedina,ked mu idem riadit zivot a mat nad nim moc tym,ze mu budem mavat rukou nad hlavou?Aspon mu povedz,nech si ta nevsima,ze vies,ze robis hlupost.Ked to pride,nech ta proste ignoruje.A ked bude,tak ta rozdrapi,ale jeden musi povolit.

sway

bon,ja som si vzdy myslela,ze praveze mne treba takeho dominantneho chlapa,co ma usmerni a zarazi,ked budem hluposti vymyslat,ale nie je to tak.Celkom my sadol tento nezny a citlivy pristup mojho priatela..A mozno mne by stacilo sa len porozpravat vobec by to nemuselo zajst do takych scen,len ked ja nieco zacnem,on ma neukludni a ani mi nato zvecna nic nepovie a potom sa rozcertim a uz je zle nedobre..

bon

ale zase ja si neviem predstavit ze by ten moj bol rovnkay ako ja, ved by sme sa len bili od rana do vecera, podla mna je odbre, ze su taky aky su, tak ako to pisala darika......, keby skaceme jeden do druheho, tak by sa to neukludnilo nikdy...., nie?sway asi by si mu to mala nejako tolerovat, vyzurit sa a hotovo, brat ho takeho aky je, aj tak sa nezmeni, a ty si budes len nervit zbytocne robit

sway

bon toto su moje slova!!"ak to som ja tiez rovnaka, presne tak isto, a ten moj len cusi a kuka, alebo radsej odide, a nebavi sa so mnou, a mna to esrte viac vytaca.....,"

sway

Nie,neuvedomujem:-))Ja mam vtedy najvacsiu pravdu na svete a najradsej by som bola ,keby sa mi na kolenach odprosil,ja by som mu remenom dala po zadku jak malemu chlapcovi a bola by som spokojna:-)))Lenze takto asi rovnocenny vztah nema vyzerat..