Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

darika v pohode,ja len aby si nerobila zo mna hysterku:-))Ja praveze nerada robim divadlo,len obcas ma poriadne vytoci..No a ja som sa nijako nezmenila,nic neni ine ako bolo doteraz,len zrazu zacali iste veci,ktore tu boli aj v minulosti priatela stvat a ja to nejak neviem pochopit,ze preco..A to,ze by som sa rozisla,by bol mozno z tvojho pohladu utek,ale ja nechcem aby to doslo do takeho stadia,ze sa este pol roka budeme navzajom trapit,potom sa znenavidime a rozideme..Uvidime ja som ochotna dat tomu este cas,len ak to nebude prechadzat,tak to nebudem silit..tak nejak..

darika

Sway,ty si trdlo,ja som len pisala na to,co si ty popisala.Ty ides az do hlbky a nemozes prestat,ty cakas od neho nieco co ked on neurobi,tak ta to este viac vyzuri.Ty by si mu niekedy nahadzala.Ved ja som nemyslela,ze je vsetko v tebe,ja som len myslela,aby si skusila z toho,co si uvedomujes ty,popustit.Nie zase az prilis pritakavat,ale z veci o ktorych ty vies ubrat polku.Ja som zurivec aj hysterka,ale su aj hadky,ked vybuchnem pravom,takze nemoze clovek vidiet vinu len v jednom.Boha,to asi tak nezrozumitelne pisem.

sway

Ahoj sofi,tak ty stale spehujes?:-))Uz to mas hotove?Ta nechcem nahanat,ale vzdy pises,ze na tom pracujes:-))A na aku temu vlastne robis pracu?

sofia.sara

inak dari ako to mate vlastne vyriesene s byvanim..myslim ci aj na Slovensku mate nejaky byt svoj alebo ako..
sway ale ideal neexistuje:)) ale viem ako si to myslela, hlavne ked ste sa nehadali rok a pod..ze vam to fungovalo ako hodinky ja si mylsim ze je to len nieco prechodne.nejaka burka pocas inak slnecnych dni...to my zase aj ked som s priatelom kratsiu dobu tak sme mali uz nejake skriepky ale vacsinou to bolo postavene na tom ked sa mne nieco nepacilo,ale nebolo to nic vazne, myslim si ze take vacsie hluposti.

sway

Ale nie,ja mam niekedy strasny pocit,ze to uz neni dobre a napriklad teraz bol ten obed celkom fajn a zas je to normalne.Takze neviem.Ja som smutna z tych hadok potom,ze preco to prislo..Som myslela,ze az na par malickosti sme idealny par,len sa to teraz zacalo srat.A ty mi pises,ze ja som ta zla..Ale je to 50:50:-))Uz si zbalena domov?

darika

Ja len tak odbehaham na kuk.No,uz je lepsie?Nakoniec si zistila,ze tak reagujes len ked si hladna,nie?To len srandujem.

sofia.sara

baby teraz ja vas tu len tak smirujem bo pracujem...ale dari tak s tym stromcekom to nemalo chybu...:D a to si z kolkeho poschodia hodila prosim ta :)))

darika

Idem volat sestre,tak sa vytratim.Napisala som,ale uz ta riesit nejdem,lebo,do ritky,ja potom nemam konca.Esteze sa ozvala segra.Zatial pa