Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ja by som tu lod hned brala,mne sa to pozdava,ale to uz mi nemozme,ved by mi tam dieta zblblo.decka sa chcu nahanat po pobrezi,aj ked on vie super plavat,ale skor robit blbosti a to moze len na pevnine.Ale uz sme aj rozmyslali si len tak na 1-2 dni prenajat.ved uvidime co nas napadne.Ja by som tiez niekam inem,ale so sestrou je to tazko ist na miesto,kde nevies ci bude prisposobene pre vozickarov.Ale jej poviem,ze bud rok ideme sami,nemusim sa stale prisposobovat,aj ked oni pojdu urcite s nami.Uz ma nebavi cele roky na to iste more.Aj ked ja som tam strasne spokojna.A hlavne to miesto kam ideme teraz.sak uvidime.
Sofi no tak termin sa ti blizi:-)
Darika hmm,ale ved prave na lodi si neni na tom istom mieste:-DJa som tak bola posledne 3roky sa plavit aj som sa ucila plachit haha.A je to fajn cez den sa pekne opalujes a na motorovej dobre fuka,tak ani teplo neni a vecer nocny zivot v pristave podla mna ideal.Ale vsak 100ludi 100chuti:-)Inak sa chystame mozno tiez do chorvatska a ja chcem do turecka,este som nebola a maju dobre sladkosti:-)
nejdeme ku nasim,ideme na blint.Mesto mame vybrate,rano prideme a pockame kym sa uvolnia apartmany.Tak sme boli aj min rok a vyplatilo sa.Mna by to na lodi nebavilo.V kuse na jednom mieste.Ja potrebujem odbehnut si zajest,nieco pit,decko zmrzlinu,prejst sa a tak.Nasi maju aj jachtu,ale min rok im ju pokazil kamarat,dal im zly benzin ci co,tak neviem ci to dali na poriadok.Mozno sa stavime aj tam na 2 dni.Vy neplanujete nikam?
sway pisem pisem:)) len stale od toho odskakujem tak sa mi to natahuje...nemozem povedat uplny nazov temy..vlastne by prezradil z kade pochadzam:))) ale je to z oblasti geografie..:)
A idete tam k rodine?Ja by som isla rada na lod,aj ked tam byva dost teplo,tak ja to mam rada,zakotvit pri dakom neobyvanom ostrove a potom skakat do vody,vecer sa zastavit v pristavnych restikach,hmm hned by som isla:-)
Ale daj pokoj s vinom:-)) To je blbost,ze zabranuje ukladaniu tukov;-))Su to len prazdne kalorie..Ja sa tomu uplne vyhybam,ked dietujem,ale inak mam rada.Ved sme o tom dost popisali.
Hej aj preto,ale hlavne preto,ze si tie rozdielne nazory moc vsimaju.Moj muz je za legalizaciu marihuany,ja som absolutne proti.A on ju nefajci.On je za uzivanie si penazi,ved zijeme len raz,ja chcem setrit...strasne je toho vela.Ale neriesime to spolu co nam moze uskodit.A ked ja vybuchnem sem tam,tak si ma nevsima.
Na dietu je velmi dobre biele vino.Hlavne pri jedle.Pomaha odburavat a rychlejsie pretravi namiesto ukladania tukov.OVERENE!!!
Ideme do Chorvatska.
Ozaj,padla tu otazka,ci mame svoje byvanie.Hej,3-izbovy byt .Je nas.
A idete teda do toho chorvatska?Vinko nemozem som v diete..Ale nepotrebujeme sa ukludnit,ved vravim,ze obed bol zas normalny.Akoze ani ja to nechcem zbytocne rozoberat:-))Ale mi nehovor,ze ludia sa nerochadzaju pre rozdielnost nazorov;-))Ved hlavne preto..
A este nieco,ukludnit sa je to najlepsie riesenie.Nasral si ma,a ja sa nevytocim.Taky je moj muz.On si povie len svoje a nekrici,vsetko v klude.Preto som pisala o ukludneni.Nieco ta nasere,predychaj a kasli na to.Ja viem,ze sa lahko hovori.Co uz.
Ja ti to uz nejdem rozpitvavat,ale nerozmyslaj nad rozchodom.Hadky nie su dovod,ak si to skusite prekecat.Povedz ty jemu co chces,aby robil a nerobil a nech povie to iste on tebe.Ale na to musi byt normal atmoska.sway,naozaj su ine dovody aby sa ludia rozchadzali.Ale to musis ty vediet.Nemyslim to priamo,ze ty si hysterka,to len v urcity moment ako si pisala,tak ja som myslela konkratne na ten moment.Tak ci tak,uvidis,ze to prejde.Mate mozno len blbe obdobie.Kup vinko a dajte si spolu.
A pomaly si uz robim kopky,ale len tak na posteli.
No teda hysterka obcas som,len ty mi vravis,ze sa mam kludnit,ale to nieje na mieste..Priatel by sa mal tiez sa ozvat a dat dobry argument,alebo aspon povedat prepac,ked nema argument,mne vadi to ticho preto sa zacnem spravat ako hus,ale keby som sa ukludnila,tak to nikam nepovedie..