Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

ja viem, že sa snaží, a že má ma rád... v tomto mu verím a viem, že mi to nerobí naschvál a že chce byť úprimný... ale nech mi netvrdí, že ju neľúbi, lebo to nie je pravda... ja to proste cítim a vidím, keď o nej rozpráva... ja som mu to aj povedala, ale on mi povedal, že ho hrozne mrzí, že mám z toho taký pocit... jaaaj... a ty čo máš nové?

sofia.sara

nikkus ...tak to ano je toho nejak vela na teba stale nieco s nim musis riesit v relativne kratkom case sa to nejak nakopilo...ale urcite vyckaj teraz rozmyslas horucou hlavou...ja som bola mimo par dni uz len z toho ked mi priatel povedal ze mesiac pred tym ako so mnou zacal sa rozisiel s ex..chapes v podstate nic take ale mna to zobralo a bola som z toho nejaka mimo...je aj ta moznost ze tvoj priatel ti povedal pravdu len pre teba to vyznelo hrozne..a on to az tak neciti ako to vyznelo len ze mu to trochu zavadilo ale nic ine v tom nie je a chce byt s tebou...jaj tieto vztahy su velmi komplikovana zalezitost....ja ti poradim drz sa tvojich pocitov co citis ako som uz pisala poda mna to neklame ak v tebe hloda nejaky cervik napriek tomu ze vsetky argumenty to vyvracaju je za tym nieco..mne sa to uz nie raz takto potvrdilo v akejkolvek situacii...

čoStým?Nikka

ja neviem ako myslel tú vetu, že na ňu nechce myslieť...to asi tak, že nechce, aby mu ju niečo pripomínalo... dnes sa chce stretnúť so mnou, že chce, aby sme boli spolu každý deň, tak ako ešte donedávna... lenže si myslím, že bude lepšie, ak sa dnes nestretneme... ja neviem čo mám robiť... naozaj cítim, že ho to mrzí, lenže ja z tým nič nezmôžem spraviť, je toho na mňa už veľa...

sofia.sara

fuu tak zase je to tu...byvala...ako vies poviem ti teda napisem:)) ze ked si nasla niekoho byvala toho mojho (inak teraz odisla jeho byvalka na tri mesiace do zahranicia:)) tak aj moj priatel sa vyjadril na toho jej ze taky frajirek a neviem co mna sa to dotklo vtedy a som mu povedala ze to teda znamena ze mu to vadi ze ma noveho chlapa jeho ex..a on mi len povedal ze raz ked medzi niekym nieco bolo (vaznejsie) tak to nejde len tak..ze to vzdy bude trochu vadit , ale vysvetlil mi to nech to neberiem tak strasne ako to vyznelo. ja som oponovala ze napr. mne je to jedno ci byvaly ma babu alebo nie ze mu prajem stastie a ze pokial ja mam niekoho a som spokojna tak nemam dovod na to aby mi vadilo ze byvaly ma niekoho...na to on ze ano ano aj on "dopraje" ex aby bola stastna ale ze vzdy tam trosku nieco bude..

mna len zarazilo u tvojho to ze povedal dost zaujimavu vetu a to ze nechce na nu (byvalu) mysliet.akoze to nanu bezne mysli?? to sa mi nezda..
inak akurat vcera som rozoberala s kamoskou,teda dozvedela som sa o nasej dalsej kamoske ktora ma uz nejaky ten mesiac priatela, ale ma pocit ze on ma stale rad byvalu a ze koli nej sa rozisiel uz s viacerymi babami...a napisem to co som vcera povedala na margo tejto info...je zle ze ma taky pocit(ta kamoska) lebo ten vacsinou neklame..aj jej hovoril jej priatel ze byvalu uz nema rad ale jej sa to nezda a to je zle..

čoStým?Nikka

ahoj sofia... no dnes si predbehla sway... :D Nie, nie je to to, čo sa mal minule dozvedieť, tamté už vieme, je to za nami... vieš, on sa teraz dozvedel, že tá jeho bývala niekoho má, lebo ona mu zavolala a sa rozprávali a mu povedala, že sa s ním vyspala, a to sa poznali len 5 dní... no a jeho to vzalo... chápeš? lebo majú dobrý vzťah a tak... a že mi to povedal len preto, lebo chce byť ku mne úprimný a sme sa tak aj dohodli, že si všetko budeme hovoriť... ja som mu povedala, že ju ešte ľúbi, že prečo mi povedal, že ľúbi mňa, keď ja dobre vidím, že ľúbi ju... že ja to na ňom vidím už od začiatku. on to to poprel, že ju má len strašne rád, ale že ju neľúbi, a že sa o ňu len bojí, lebo trochu pozná toho chalana a vie, že je hajzel a tak... lenže to nieje pre mňa ospravedlnenie, veď vieš... a mi povedal, že aj všetky veci, čo kedy od nej dostal jej vráti, že od nej nič nechce... že na ňu nechce myslieť... lebo on chce byť len so mnou a že o mňa nechce prísť... ja už neviem... toto len tak "nepredýcham"...

sofia.sara

cauko nikkus...feeda ja som tu druha co sa stalo:))..no vcera si mala vcelku plny den:))..to s tym priatelom ma mrzi a je to to co ti pred tym vravel ze caka na nieco? ked bol taky divny pred tym?? tak to musim byt dost velka vec ked aj teba to trochu zlomilo radsej by si to nevedela...

čoStým?Nikka

ahojte kočky... vidím, že ste toho včera dosť porozoberali, ani sa mi to nechcelo čítať všetko... :D no nevadí... sway držím ti palce...
no ja som mala včera taký dosť čudný deň... skončila som o pol 11 v práci, išla som rovno do centra mesta, išla som sa opýtať o jednú prácu, takže uvidím...(už raz som tam mohla robiť, ale sa mi nepáčili platové podmienky, ako človek sa namaká, má prísť o nervy, behá po školeniach - všetko si platí sám a plat brutálny - min. mzda, keď nesplníš plán na 100%, robí tam kamoška a hovorila, že plán splnila 2 x za 8 mesiacov...), takže o ničom, zrejme to nechám tak... potom som išla po obchodoch - chcem si kúpiť dig.foťák, ale prišla som nato, že ešte stále mi neprišla výplata (mala byť ešte v piatok/sobotu), takže nervy, išla som na autobus (do ďalšieho mesta - 25 km z toho kde robím), za kamoškou, lebo som jej mala niečo priniesť, a sme boli dohodnuté, že pôjdeme na kávu... prišla som, volala som jej, písala sms a ona nič... tak som išla o pol 3 akože na stanicu vlakovú, že už idem domov, zavolala som priateľovi, aby som si skrátila čas, niečo sa stalo, počula som to v hlase, len mi povedal, že sa niečo dozvedel a ho to trápi, tak som sa spýtala, či mám za ním prísť, že keď sa cíti zle... potešil sa, tak som išla späť vlakom (tam kde pracujem). Išli sme na zmrzlinu, porozprával mi, čo sa stalo... aj keď najprv nechcel, lebo mi povedal, že sa bojí, že sa s ním budem chcieť rozíjsť... nakoniec na moje naliehanie mi to povedal... vau... radčej neriešim... on skoro plakal, lebo ho to mrzelo, a ja preto, lebo som na seba nadávala, žeby mi bolo lepšie, keby som to nevedela... Potom mi zavolala sestra, že aby som nezabudla nato, že večer sme boli dohodnuté ísť do kina. To už bolo na mňa dosť, lebo som musela ísť späť do tamtého mesta!!! Ale film bol pekný... potom som mala len nervy, lebo keď pozerám nejaký film, kde je aj romantika, tak potom mám nervy z toho, že prečo aj ja také nemôžem zažiť a tak... :) No a večer, keď mi priateľ volal, tak sme sa skoro rozišli, som mu povedala svoje, a že nech sa mi ozve, keď bude rozhodnutý, že chce byť isto len so mnou... Aj plakať som začala, lebo už som nevládala to všetko v sebe dusiť, tak som mu pekne všetko povedala. Asi sa rozplakal aj on, že si to neuvedomoval, a že chce všetko zmeniť, že bude robiť všetko preto, aby ma ľúbil a aby som to cítila a tak... ach jáj...

darika

Min rok sme boli s kamaratmi-prvy krat bez sestry a svagra.Nikdy viac.My mame so segrou a svagrou super vztah a ja nemusim na dovolenku s takymi,kto sa ledva pretoci vo vode a plava tak,aby si vlasok nenamocila.Na more sa riadne nalicit a potom mat problem,ze som rozmazana,chlapom robit ranajky,obed veceru,aby nahodou neboli hladni.Nikdy viac.So segrou sa ideme vyblaznit ako male deti a nepotrebujeme sa tam predvadzat kazdy den v inych plavkach.To som mala min rok.Mame nakup a kzady si zoberie co chce.Obed bud urobime,alebo sa ideme najest.Ony im este aj na more nosili v kastrolkoch.No,taka partia sme boli.A pritom mimo dovolenky fantasticki kamarati.Aj manzel povedal,ze len so segrou s svagrom.Vecer zapadneme niekde v bare a skusame vsetky druhy napojov,alebo menime jeden bar za druhym,len aby sme vsetko vyskusali.No,nehrame sa na dospelych.

sway

Tak v chorvatsku je vela ostrovov to je raj pre lode:-) Tak neviem,my sme sa nikdy neplavili cely den,vsak benzin je priserne drahy..tak 3-4 hodky a kazdy den na inom mieste.No mne sa takato dovolenka paci,jedina vec co mi vadilo,ze bolo strasne horuco v noci a ta mini sprcha a zachod co mam pocit,ze je z tade vsetko pocut,tiez nic moc:-DA vy to mate ako rodinnu udalost,idu aj rodicia,ked pises,ze segra?nechodite sami s manzelom a synom,popripade s dakymi kamaratmi?Ja akurat planujem nieco dobre na vikend,len tu v cechach,este ma napada,ze nemecko je blizko,ta hadka ma vycerpala a chcem nieco fajn podniknut.