Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sofia dik... asi to tak bude...
sway no super, tak držím palce, žeby si sa vypracovala... ja od pondelka som začala držať diétu, zatiaľ sa mi darí, tak som zvedavá, že či vydržím... musím a chcem... Včera ako bolo s priateľom? lepšie?
No ja som tiez schopna sa rozist v afekte.Len priatel nemoze povedat OK.
Nikka,Tak trochu zhadzujem a mam vybavenu novu posilku,sa tam dobre citim,Novy ludia je sa naco pozerat;-)..a hned je v satni aj sauna,tak som bola vcera a dnes uz od rana som sa tesila:-))Snad mi to nadsenie chvilku vydrzi,ja sa potom dostanem do stadia,kedy sa tam nebudem vediet dokopat,ale tak mam predplatene na rok,cize sa nato nemozem uplne vykaslat:-)
aha takze konala v afekte ked sa s nim rozisla...no ale zase si myslim ze keby ju chcel naozaj tak ked to olutovala sa k nej vrati....kedze ona to chcela urovnat...
sway on sa k nej isto nevráti, len ja potrebujem toto všetko rozdýchať a to iste nejaký čas potrvá... A prečo by to mal byť aj tvoj scenár? je to až tak zlé?
ooo Nikka dufam,ze sa tento scenar neprihodi teraz v mojom vztahu..Inak radim nechaj to tak,ak si si ista,ze sa k nej nevrati.
sway, to som mu povedala aj ja... A ty ako? hneď od rána tak športuješ? pekne... :D
hej, viem... ona bola hrozne žiarlivá, robila mu scény, ale ona chodila vonku s chalanmi jak keby nič, klamala mu, a vždy ho podozrievala, že s nejakým dievčaťom bol, ignorovala jeho rodinu, s nikým sa tam nebavila, vkuse sa len hádali, bo ona s každou somarinou hneď na neho vybehla... snažil sa jej najprv dohovoriť, ale ona nič. A keď sa hádali, tak ona ho v tom hneve nechala. Potom to oľutovala, ale on už nechcel byť s ňou... mne potovedal, že ju už neľúbil, že ju mal rád ako sestru a že to už proste neklapalo
ja inak nemam nic take nove:))..stale sa trpaim s pracou uz ma to nebavi ale je to prplacka brutalna...s priatelom teraz ok...akurat uz buduci tyzden ide do nemocnice..
Ahojte baby,tak uz som tu aj ja.Som bola vynimocne rano vo fitku a v saune,tak som zdrzala.
Nikka co sa to zase deje??:-((Ja z toho tvojho priatela nechapem a nechapem ani z tej byvalej,naco mu to zavolala ,ze niekoho ma a ze s a snim vyspala?To co ma byt??Asi nejak chce aby priatel ziarlil..