Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway ja viem ako na to... veď hovorím, že som pred polrokom schudla 12 kg a odvtedy som 1 kg pribrala len, snažím sa ísť na to zdravo, lebo jojo efekt nechcem, chápeš... Ale zamakať idem brutálne až od júla, vtedy chce so mnou začať aj mama a segra, takže to bude lepšie, aspoň bude taká zdravá rivalita, chápeš... :D
No ja to vidim tak na mesiac,plus si este nieco musim nadbehnut,lebo ked zas nebudom dobre jest,tak sa mi to bude vracat.A pre mna je aj mesiac na presne nalinajkovanej strave vela,ja rada dobrotky;-))Ale tak aspon cvicenim sa udrzujem v ako takej forme.Nikka,ale nepustaj sa do diet,to aj tak dlhodobo nevydrzis a pochudnes aj tuky aj svaly a potom zjes 2 horalky a mas o 2 kila hned viac...Ale ja ti do toho nechcem kecat.
no tak to nie je veľa, to sa dá v pohodičke rýchlo... :D mne treba "trošku" viac... musím počkať dlhšie... :D
Neviem Nikka,mozno dve,tri kila..Len jak som jedla vo fastoch v poslednej dobe,tak sa na mna nalepilo sadielko,takze toho ked sa zbavim budem spokojna:-)Inak sa zase do toho celkom dostavam,uz aj unava odisla:-))Tak som happy aspon z tohto.
No hej som rada,ze zacal chodit.Akoze najprv mi brutalne liezol na nervy,lebo stale chcel kecat,no vcera som mu dala zabrat,tak nemal slov:-DHahah ,ale akurat pise,ze nema svalovicu..
a koľko chceš schudnúť?
No v nedelu,pondelok som bola behat,vcera, dnes posilka,zajtra tiez posilka,ale asi pojdem zas s priatelom a to si moc nezacvicim,lebo jemu treba podrzat zelezo aby si neublizil,tak si iba dam nejake kardio a potom sa uvidi ako sa mi bude chciet:-))Ale teraz,ked dietujem sa snazim dodrzat 3x posilka 3x behat alebo do posilky aspon na daky rotoped..
tak mu treba... :D dotráp ho trochu... :D a to chodíš do posilky každý deň?
Vcera bol priatel tiez so mnou cvicit,som ho trocha potrenovala.Chudak bude mat svalovicu sa stavim..Tak bolo dobre:-))No keby povedal OK to znamena,ze o mna nebojuje a ja by som asi odisla..Uz sa mi to stalo s jednym byvalym.
sway a keby povedal?