Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Nikka,ale ved 90 dnova je predsa dieta,tak mas napisane, co kedy jest nie?Preto som pisala,ze nechapem:-D Ak si ty tu temu zalzoila..No ok je to jedno nechajme to..

sway

bon,hmm tie hrcky su zvlastne..Ale je milion chorob,dufam,ze to nebude to najhorsie.Hmm tak by to mohlo vyst s tou pracou.Ja tiez mam rada anglicko,zvlast fish and chips:-D

čoStým?Nikka

bon, kľudne sa vyjadri, no a? ja ťa kopať pod zem nebudem...neboj... :D je to tvoj názor...
sway nedržím diétu ako takú, že ráno zjedzte toto, na obed toto, na večeru toto, ale takú, že sa snažím obmedzovať niektoré jedlo a tak, proste menej jedla jesť... a toto ja tiež nazývam diétou, neviem či chápeš... asi som to zložito napísala, či ne? :)
jáááj, mne sa začala dajak robota kopiť.... pomooooc nestíham.... :D

bon

sway tak ked sama tak to je nieco ine :DD, to by som sa nechala nahovorit...este sme sa nerozhodli, cakame ci tu pracu potvrdia na 100% a podla toho sa uvidi...., ja sa mam inak fajn, obhanam znamky do indexu a dnes idem pracovat poobede...., a tie vysledky, no poslal ho lekar na hematologiu este, co netusim na co, a vytvorila sa mu teraz dalsia hrcka, pod bradavkou, strasne ho boli, tak ja uz neviem co to bude.....

sway

Ahoj bon:-) A ako sa ty mas?uz ma priatel nejake vysledky od lekarov?A ako ste sa teda rozhodli ostavate si idete do UK?Ja to tu mam rada,je to nove fitko,nova sauna a bola som v nej sama:-))Ale niekto ma z toho nervy,ja tiez napriklad nemam rada plavaren alebo aquapark v satnich,ked tam je vlhko blee.To uplne vidim,jak sa tam plesne mnozia..

bon

Ahojte, no vidim ze ste toho pozazivali dost :D. nikka k tvojmu priatelovi sa vyjadrovat neidem, lebo by ste ma zkopali pod ciernu zem, a to nechcem.....sway obdivujem ze si schopna rano ist do posilky a sauny.., ja mam taky odpor k tymto miestam, poprve sa hanbim a podruhe sauny sa mi zdaju nehygienicke, som strasna viem,ale nemam pre toto rada ani bazeny...a ked uz vravite o dietach, ja mam teraz taky problem, ze mi nic nechuti jest, a aj ked mi chuti, tak to do seba neviem dostat, dam i trocha niecoho a som totalne plna az mi je zle..., nechapem preco, len je to problem, lebo teraz nejem a potom pride obdobie kedy to telo bude chciet dohanat a v kuse budem hladna...

sway

Ja som myslela,ze si to ty.Tak som len sledovala,ze ako sa ti dari,len potom sa ta nicka nejak odmlcala,tak som myslela,ze si to vzdala.Len nechapem,ze pises,ze nedrzis diety.hmmm tak si to ty,ci nie?

sway

Si si ista Nikka?:-))Ja som si citala tu temu 90dnovky,ktoru zalozila nicka1.Ved s tymto nikom si aj sem prispela a este aj v tej teme niekto omylom prispel pod nikom čoStým?Nikka.Tak ja neviem,asi ta niekto napodobnuje..Precitaj si to.

čoStým?Nikka

nie, toto je jediná téma, ktorú som založila... do sekcie diét ani veľmi nechodím, lebo jak si tam čítam jaké od výmyslu sveta držia diéty, ta to len na plač... ja sa snažím jesť zdravo, taká tá klasika 5 x denne, radčej viac krát a pomenej, ako menej krát po viac... chápeš, ne? :D ja proste nemôžem mať predpísaný jedálniček, že čo presne kedy a v akom množstve, lebo niekedy na to chuť mať nemusím a inokedy hej a potom to zjem a výčitky, že som nemala... joj... určite ma chápeš, že? :D