Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Nejak dnes nepistete baby,asi je vsetko tak ako ma byt a nic vas netrapi:-))Ja sa uz tesim na vikend.
Dobre ranko.Dnes som mi privstala,lebo potrebujem este na nakup a je to trosku dalej,tak musim pripravit,aby neumreli hladom.
Hlava boli stale,ale uz nie tak ako vcera.Nechcem ani spomenut.Ako vo zveraku.Ja som to mavala aj ked som Hak nebrala.Kedysi vacsinou brucho,teraz hlava.
Nikka,citala som vcera,ze si mala problem.To mavaju ludia pocity,aj ked uz maju niekoho ineho,ze pride den,ked si zrazu budu musiet uvedomit,ze sa to co bolo,uz nikdy nezopakuje.A mozno ho fakt len mrzi,ze si zacala s tym,kto sa jemu nepaci.Len on si musi uvedomit,ze ona sa ho pytat nebude,aj on ma svoj zivot.Len si poloz otazku,ako dlho spolu budu este v kontake a preco mu to ona hovori.Neciti ona,ze ju ma stale prilis rad a preto sa ho snazi provokovat,aby ho dostala nazad?Ale to su len uvahy,to si moc nevsimaj.Nikka,ak (neprajem) ti tento vztah raz skonci,bude deruhy,ale stale budes nieco citit k tomu prvemu.Nikdy to nevyprcha uplne.Tam,kde raz nieco bolo,ostane to navzdy.Tot vsjo.Ale vy ste uz tuto temu vcera uzavreli,tak na nu nereaguj.
Ahoj Nikka,tu som druha ako skoro vzdy:-))
Darika,to mas preco take migreny?nebude to z tej ospevovanej HAK?
ahoooj... no darika to mi je ľúto, dúfam,že sa dnes budeš mať už lepšie, nech ti to skoro prejde :)
včera som bola s priateľom, len tak na kávu, bola som dosť ignoranská a dala som mu pocítiť, že ma to štve čo spravil... jáj, viete jaký bol pozorný? samé pusinky, objatia a tak... :D milé... asi si uvedomil, že je to vážne a že ma môže stratiť, tak sa zľakol... tak mu treba :)
Ahojte kocky.Ja som dnes lezala cely den.Mam svoje dni,tak mi islo rozdrapit hlavu.Strasnu migrenu som mala.Trosku povolilo,ale stale ma boli.Cely dom zabedneny,aby mi ani svetlo neslo dnu,co ma aj svetlo boli.Pomaly si budem citat co ste dnes mali na programe.Musim lezat,tak vas idem pozriet.Zatial pa pa
hej, do konca júla...teda skoro... do 24.7. - taký čudný dátum... :D a či im budem chýbať? tak určite, lebo neviem, kto to bude po mne robiť a nikto o tom ani nerozpráva... :D
Asi ju chytila cestovna horucka vychadzuje oblecko ,co si vezme a co necha doma:-))Do kedy este pracujes?DO konca jula?A nebudes im tam chybat,ked mas tolko roboty?Ja som prisla neksoro,tak tu budem do pol 5..Na obed som mala iba zeleninu,mam tu zo sebou jedlo,len aby som nepozerala na priatela jak tlaci,tak som zjedla salat.Inak mam tie racio chebicky a morcaciu sunku.
a čo dobrého si mala na obed? ja mám veľa práce, tak preto sa neozývam...a darika asi maká... :D
Nejak ste sa odmlcali baby..Ja som bola na obed a je tu priserne horuco.By som najradsej skocila niekde do bazenu.Inak s priatelom to uz zas vyzera,ze sme v starych kolajoch,tak som rada.Snad tie hadky zas nezacnu..A kde je dnes darika?
nikka nechcem to tu rozoberat, ja len tolko, ze si s nim uzivaj kazdu volnu chvilu a vsetko co mozes, a neries problemy, ktore mozno ani nie su problemy len ty to tak vidis..., neoplati sa ti to, uzivaj si pokial mozes......sway no ved to ze je vela chorob a vysledky krvi by mali byt ok, vsetky hodnoty ma v norme, apreto nechapem co bude robit na hematologii, ale tak snad sa lekar nepomylil.....no ved uvidime, ale mam pocit ze to bude beh na dlhe trate, este aj take divne sny stale mam.....no mne zrovna jedine co mi na anglicku nevyhovuje je prave ich strava :D