Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
No anglicky viem,len s cestinou mam problem:-D Na konoch som jazdila roky,som aj na sutaze chodila:-)A sibe mi,lebo chcem kupit kona,ale iba ak by to vsetko vyslo s pracou a tak,ja totiz neviem,co bude o pol roka a nieto este o 10 rokov,ci ostanem usadena tu atd,no kon neni pes,toho len tak nepremiestnim:-))Snad mi teda nezasibe uplne..Hypoterapiu robia v tom lube pri zoologickej nie?hmm je to pekne.Kamoska zas robila canisterapiu so psami:-))Tak ten pochod nahodou moze byt fajn:-))Aspon spolocenska udalost,ked je aj koncert:-)A na ake porady to ty chodis?Co si v nejakej neziskovke?
tak to hlavne dokonci, lebo by bolo dost blbe ostat bez prace, a ved ty ovladas jazyk, tak to nemoze byt problem pre teba :D, nemas? ja som mala pocit ze s tym prepac mas vacsi problem......a uz si predtym jazdila na koni? no ja sa bojim, ja som na konovi sedela raz, potom sme boli kuknut koniky co sa vyuzivaju na hypoterapiu, no ja by som na to nevysadla ani keby co bolo, obrovske kone :D, ale krasne.....no ja by som aj jedla, lenze idem na poradu, a potom budem cely cas premyslat kde je WC, to nehcem, uvidim no, hadam nieco natlacim.....hej to je proti trakovine prsnika, a ono to podporuju viacere celebrity, bude koncert tusim a tak, ale to mna osobne nejako netrapi, celebrita ako celebrita :D, ja by som sa potesila jedine leopoldovi haverlovi a ten tam isto nebude :Dostatni ma nezaujimaju
bon, s tym prekladom si udrela klinec po hlavicke,nemam to este hotove,ja som debil odidem z prace a potom si budem hladat novu,lebo toto nestihnem.No uzasna som,ale cez vikend aspon toto dokoncim aj keby hromy blesky padali...Daj si kusok cokolady.To ti spravi chut.Nerob take,ze ked ti nechuti tak nejes,daj jablko alebo nieco,co ta rozbehne.Mozes odpadnut.No gratulovat k prepac netreba,zase niesom typ,co s tym mal nejaky zasadny problem,len vcera som to prehnala:-)Inak idem dnes jazdit na koni,som si objednala hodinu,tak sa tesiiim:-))A ten avon,to je pochod proti rakovine prs?Stretnes daku celebritu:-))Daka modelka to podporuje nie?Jezis jaka som plitka,pochod za dobru vec a ja by som celebrity nahanala:-D
a ako sa ti dai s tym prekladom?uz to mas hotove?:D, no hej asi maka, ved piosala ze toho ma vela, ja len nechapem preco jej dali vypoved, ked ma co robit v tej praci..... ako na tabletky by som neisla, snad ma to prejde, zajtra budem trocha relaxovat, pride mamina do blavy tak idem s nou na avon pochod, sice neznasam tieto akcie, ale tak ked uz tu bude mamina s kamoskami tak to si nenecham ujst :DD, inak to ze mi je blbo od zaludka nechapem, aj keby mam chut jest, neda sa mi jest, to ma serie, lebo teraz nejem nic, a potom to bude telo dohanat a ja pekne naberat..., dnes asi ani nebduem jest, normalne mam odpor....a zabudla som sa pochvalit, v stredu idem na pohovor na brigadu, malo by to byt dlhodobe, a myslim ze aj celkom fajn platene to bude, sice to nie je z mojej oblasti, ale ako student si vyberat nemozem :DD
a to s tym prepac, no gratulujem ti, fakt , je to dobre ze uz si to dokazala
No ahoj bon:-)) Nikka asi zas maka o 106.Ja uz som stihla aj navrh na zlepsenie fora spisat,nic originalne,ale aspon vsetko pokope:-))A k tebe,ked je clovek unaveny - vycerpany zvacsa sa k tomu prida este nespavost a to je uz potom hard core.Ja to poznam asi pol roka som nemohla spavat bez silnych tabletiek..Tak si davaj pozor setri sa a zrelaxuj sa.Dufam,ze to nebudes mat psychicke,ale iba daco sa ti posramotilo v zaludku a si z toho taka o nicom aj po psychickej stranke.Hej my sme sa hadali,ale uz som aj ja povedala,ze "PREPAC"posuvam sa :-)))
Ahojte baby, nikka, nieee urcite nie som tehotna :D, a ak by som aj bola, po dvoch tyzdnoch by som nemohla mat take priznaky, takze urcite nie som :D
sway tak to netusim, moze to byt aj unavou, ale uz ani spat sa mi nechce, takze neviem ci to bude unava, dnes som mohla chrapat do 8 a ja uz o 6 hore, to sa mi nestava casto :D....zase ste sa hadali? no ale tak hlavne ze ste sa udobrili...
Ahojte,no konecne ste sa ukazali.Ja som tu vcera sa nudila vid ta tema s prachacom (ale to som si tak napolku robila srandu).Inak zas si niekto spravil zo mna srandu v teme s fixnym strojcekom - asi sa zaregistrujem:-)
Nikka a ty ako s priatelom dobre?My sme sa zas dako hadali,ale vecer uz dobre.
Bon,nejde aj na teba ta unava,co isla na mna?Ja som mala nechut do vsetkeho,ale neviem co s tym jedlom,vsak to moze byt aj z toho tepla.
Darika,ved prispievaj bez teba to tu umiera,vzdy nieco trefna napises a sa smejem:-D
ahojky.... jáj, no tak včera to tu bolo ale riadne pusté, čo? :) ja som mala dosť práce, tak som nestíhala nejako extra tu chodiť... tak sorry... :) Ale vidím, že ani vy ste na tom zrejme neboli inak... Darika a čo si si kúpila pekného, keď si sa už toľko nabehala po tých obchodoch? Bon, je mi to ľúto...neboj, dáš sa do poriadku a všetko bude ok... a nie si náhodou tehotná, keď ti je v poslednom čase dajak blbo?
Ahojte, ja som bola dva dni v kuse v praci, z jednej som utekala do druhej, pricom som na dnes spala asi 3 hodiny, ale som sa nasmiala ked jeden kleint o 4:30 rano napochodoval obleceny do kupelne ze sa ide umyT:D, pricom chodi do roboty az o 6:30, no nejaky bol popleteny.....
jaaaj baby, tak ja mam teraz nejake divne obdobie, vobec neviem co mi je, je mi zle od zaludka, boli ma hlava, rano som zjedla jogurt a skoro som ho v autobuse vyvratila, som totalne rozbita, fyzicky aj psychicky, na priatela sa hnevam, pricom nemam preco, po prvykrat odkedy som s nim,, sa mi zda ze je viac naviazany on na mna ako ja na neho, a nejako sa mi to nepacim, aj ked neviem preco, stale mam taky zvlastny pocit....neviem co mi je.....
inak darika tu hlavu ti nezavidim, nech ta to rychlo prejde
a sway citala som tu temu o tom prachacovi, dobre si to nandala tym zenskym :D, som sa nasmiala
A co ste sa zlakli ked som sa ukazala?Ja som behala po nakuopoch aj s manzelom.Len tak sme behali po meste a z obchodu do obchodu.Urobili sme si kazdy radost a isli domov.Vy ste vsetky ok?Sway pisala,ze sa to uz ukludnuje.No jasne,nemoze byt kazdy den krasne.Ja som vcera zase manzelovi povedala,ze ma ta scenka co som vtedy urobila mrzi.Nemusela som to opakovat,ale chcela som.A mna stale ta moja kapusta boli.Ale sa hovori,ze prazdna hlava neboli,tak nech boli dalej.