Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Ved ako chces Nikka,si nieco vymysli,ked sa necitis ok:-(Ale aj tak si myslim,ze keby ste boli spolu tak sa tolko nehnevas.A aj sa ti ulavi,mozno prvy par hodin by ti bolo zvlastne,ale potom ak by bol mily,bola by si u nho rada.
Inak vies aj uplne po vychodniarky??Mne sa to paci:-DNo pride mi to take,ze to uz ani po slovensky neni.Napis nieco take,co len vy pouzivate,ak ta nieco napada:-))Lebo je sranda aj ,ze to volas,ze ides do nho,to akoby si ho ty isla pretiahnut mi to znie:-))Neviem ako inde,ale my pouzivame,ze ist k nemu alebo k nim,sranda.

čoStým?Nikka

no to hej, s dôverou je to teraz dosť problematické... chcela som ísť teraz na víkend do neho spať, lebo ma volal, ale teraz neviem... nemôžem tam ísť a tváriť sa, že som ok, lebo nie som. a nechcem pokaziť víkend sebe ani jemu... a dakujem za podporu... :)

sway

:-((Ti to dost naburalo doveru.Som zvedava ako tento vas vztah dopadne,naozaj,mas to od zaciaktu dost problematicke a tak..ale myslim,ze ho dost lubis a pekne bojujes s prekazkami,tak by to mohlo vyst.

čoStým?Nikka

no sway, aj mne nájdite nejakú dvojičku... :D
a stratégia? no neviem...veď som písala, že už ani neviem, čo mám robiť... ale asi budem fakt taká odmeraná, aj keď to nerobím naschvál, tak to proste je... neviem, či sa s tým dokážem vyrovnať tak skoro, myslím, že to chvíľu potrvá... keď to vôbec dokážem uniesť... aj keď by mi v budúcnosti povedal,že ma ľúbi, tak veriť mu už nebudem, nedokážem to...

sway

hmm nic moc,to je zvlastne,ze je taky naviazany na tu byvalu,zvlst ,ked bola taka mrcha:-((Musis sa blbo citit.A aku mas teraz strategiu?chces byt trochu odmerana,ci co?
haha sranda,ze uz aj ja mam dvojca,nie len sofi:-)

čoStým?Nikka

sway, to som bola s kamoškou na pizzu, aj "ty" :) si tam bola... :D
no hej, stihol keď som tu rozoberala to, s tou jeho bývalou, že čo ho vzalo to, že sa vyspala s dakým, vieš, že? A som mu povedala, že ho to vzalo preto tak, lebo ešte stále ľúbi ju a nie mňa... on to ani nepoprel, ani nepotvrdil. A povedal, že keď mi vtedy hovoril, že ma ľúbi, tak to tak aj cítil, ale že teraz nevie... že si nie je istý... že ma má hrozne rád, váži si ma a chce byť so mnou, a že bude robiť všetko preto, aby ma ľúbil a aby som to aj cítila... To bolo v utorok. V stredu sme sa stretli,boli sme na káve, na 1 hod., ale som bola viac menej chladná, aj v telefóne potom večer, no a aj včera... vidím, jak sa snaží, ale nedokážem sa zbaviť pocitu, že ma neľúbi...

sway

Coze to si nepominala,ze ti povedal,ze ta vlastne nelubi:-(((To kedy stihol?Hmm?
Ta skupinka chalanov by nesedela,ja vsade chodim sama:-)

čoStým?Nikka

sway, to by bol ale riadny trapas, keby som to tak spravila... :D Ale fakt ste sa veľmi podobali, čierne vlasy, vysoká, štíhla, aj tá tvár čisto jak ty, super, ne? :D a bola medzi samými chalanmi - asi 5... to by tiež sedelo, či nie? :D A čo sa môjho priateľa týka... nevedela som, čo mu mám na to odpísať... veď on mi povedal, že si myslel, že ma ľúbi, ale že to tak nie je (no teda nepovedal to tak presne, ale tak dajak - som to zhrnula), že ma má strašne rád a bude robiť všetko preto, aby ma ľúbil... veď on ešte stále ľúbi tú svoju bývalú, som si tým na 60% istá, to fakt... Nemal mi hovoriť také veci a ja by som žila v tom, že ma ľúbi tak, jak mi to hovoril a bolo by všetko ok, ale teraz... ani neviem, že ako mám reagovať...

sway

No hura Nikka:-)))Si ju mala oslovit,ze CAU sway prisla si ma pozriet?:-Dbola by sranda.Inak ja som na vychode este nikdy nebola,iba raz ked som bola mala asi 8 rokov,tak sme z kosic psa kupovali a boli sme tam po nho.A neexistuje na SK taka daka sluzba,ze partner?aby ste mali s priatelom tie volania zadarmo?A coze mu neveris?na taku peknu sms ani neodpisem ..hmm zacne sa on citit divne...

čoStým?Nikka

no čauky... už sa vám budem venovať, som vás zanedbávala... :D
bon,tak super, že vieš, že niesi tehotná... A čo by ste robili, keby ste prišli nato, že ste tehotné? len tak ma to napadlo... :)
sway gratulujem k "prepáč"... :D Ináč,nebola si včera náhodou na východe u nás? hehe... videla som jedno dievča a sa hrozne na teba podobalo....fakt... aj ma napadlo, či to nie si ty... ale potom ma napadlo, že čo by si tu robila... :D Ja som včera s priateľom nebola, ani som s ním netelefonovala, len 1 min. 26 sek. :) lebo už nemá večerné minúty, ale mi napísal potom sms, že mu veľmi chýbam a že ho mrzí, že sme dnes (ako včera) neboli spolu a že ma má veľmi rád. Neodpísala som... čo som mu na to mala napísať... neviem... cítim sa zvláštne... verila som mu na 99 %, ale teraz to kleslo na 60 %....