Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Jejda darika,necitas poriadne,vsak som pisala,ze neni k comu gratulovat,ze viem povedat prepac,len to nemusim hovorit casto.Len vcera sa uz dostalo aj na mna,lebo som to prehnala:-)
Inak vidis,ty vies pekne poradit Nikke:-))Sa usmievam,ked to citam.

sway

haha no sranda,ale pamatam,ze aj ked ten kamos s mamou volal po vychodniarky,tak som len ostala,ze coze?aspon nemusel chodit von z kanclu:-))Ked sme mu nerozumeli.
A na com si bola naposledy v kine?Ja na star tracku a dobre bolo:-))My planujeme nejaky vilet jednodnovy a ten druhy den uz musim praocvat:-)

darika

Haloooo,zase ste to tu rozkecali a ja v posteli.Dnes musim ist zase nazad do mesta,lebo sme kupili krpcovi dvoje topanok a jedni su mu velmi velke,tak vymenit.Si predstavte,ze sandale nike za 5 eur.No nekupte to.
Nikka,som z toho vsetkeho zmatena z tych jeho pochodov,ale chapem tvoje pocity na to co ti povedal.Milovat sa nemozes prinutit ani naucit.Ja si myslim,ze on ta ma rad a chce ta milovat,lebo si taka aka si,nebol by s tebou.Miloval ta a to,co sa stalo,ho podla mna zlomilo a on to chce vratit spat.Mysli si,ze sa to vrati do starych kolaji.Ale ja neviem...V kazdom pripade rob vsetko tak,ako si robila doteraz.Nie je na skodu,ked si trosku odmerana,aj ked nie narocky.On mozno zacne mat pocit,ze ta straca a tym si jeho lasku ziskas spat.Zacne sa o teba bat.Pamatas,ked som ja pisala ako mna manzel zacal milovat ked som mala ten kratky vztah?Vraj vtedy si uvedomil,ze prist pre mna by bola najvacsia prehra v jeho zivote.Daj mu teraz najavo,ze ho mas rada,ale ze si uz davas pozor.

Bon je tehotna,Bon je tehotnaaa.La la lalala.
Srandujem,ale aj tak,co by si robila?
Sway,ziadne gratulacie nebudu.Slovko prepac je normalne,teda malo by byt.Ale ja neverim,ze si to predtym nevedela.

čoStým?Nikka

no vyskúšaj... :D a číta sa všetko mäkko (švabľiky) hehe... :D my poliakom v pohode rozumieme, a keď začneme po východniarsky "hvarec" , tak rozumia aj oni nám... :D a cez víkend? asi budem doma, abo čo ja viem... možno pojdem do kina so sestrou, a možno budem s priateľom, teda rada by som... A ty?

sway

hahah na svablikoch som sa zabavila,skusim si od kamosiek vypytat:-DDDDDDAsi by som polke nerozumela.A co este planujes na vikend?
Darika,kde sa flakas?

čoStým?Nikka

hej, to sú tu bežné výrazy... :) ta co ši?, abo - alebo, šak - veď, dze - kde... a tak... :D a vieš, čo sú švabliky? :D

čoStým?Nikka

joj, sway... :D aj u nás sa používa, že idem k nemu, ale väčšinou, že od nho... a ja neviem, čo ti mám napísať také po východňarsky... :D a hej, viem, dobre... :)