Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

hej, pekný, ale krutý... A to fakt tam chceš ísť? júúúj
darika nevieš? veď toľko sa o ňom hovorí... :D

sway

All I wanna do is bum bum bum bum
And cink?:-D
And take your money
Hah ahej niektore sceny boli drasticke,ale pekny pribeh.Na vylet asi sem :-)
www.kutna-hora.net

čoStým?Nikka

sway hej, pekný... aj tie pesničky... som si ich aj stiahla z netu... a ty kde chceš ísť na výlet? :D

sway

No s tym strojcekom som tu prvu vec nedala ja,jezis nebudem hovorit,ze strojcek je znakom "luxusu,ked stoji 40 000"A ze pred priatelom vyzeram ako lolitka,my to prislo,ze niekto chcel napopdobnit,co by zo mna mohlo vyliest na tuto temu:-Dtak to beriem s humorom.No neviem,zalezi,co osoba robi,ak chodi na dolezite meetingy a prednasa tam,tak mi strojcek pripada dost obmedzujuci.Sa ludia zacnu sustredit nato co ma "prednasajuca" na zuboch a nie nato,co hovori.Zas v dnesnej dobe sa tieto veci riesia este kym zuby rastu.A predsa 20 rocne baby si mohli uz davno zmysliet,ze by ten strojcek bodol..Ja nemam narovnejsie zuby,ale uz by som si strojcek nedala.
NIkka aj aj som videla milionara z chatrce:-D pekny film

darika

A co ty salena?Ved ja ju vzdy len vystrasim,
Citam o tom strojceku.Ty fakt myslis,ze v 22 je uz neskoro a ze v tom veku sa maju s tym zmierit?Tu v Irsku som robila s jednou,co si to dala a mala okolo 26.Podla mna to nie je neskoro.Ked na to ma,nech si to da aj v tom veku.Ten prvy prispevok si tam fakt ty nedala?Lebo s tym ja suhlasim.
A to s tym prepac som srandovala,len som chcela aby si sa chytila.Stale hovorim,ze teba niekedy vidim v sebe.Ja sa omluvim,ale tazko to zo mna ide,lebo si vacsinou myslim,ze by to mal urobit ten druhy,lebo ja si vzdy myslim,ze pravda je na mojej strane.Ked som si nie ista,vtedy omluvijm.Som potvora.

čoStým?Nikka

darika no ahoj... asi máš pravdu v tom čo si písala... jáj...
sway ja som bola naposledy na Milionár z chatrče... sa mi to veľmi páčilo... :D A mne sa páči tá naša východniarčina... aj keď ja veľmi tak nerozprávam...
fuj, aj mne je už zle... normálne mi je "bľujno" a hlava ma bolí...