Ahojte, chcem sa opytat na nejaky liek na zvysenie imunity, mam totiz HPV a lekar mi to odporucoval. Spominal nejaky liek n "i", ale uz si nepamatam presne co to bolo. DAkujem za pomoc
Liek na posilnenie imunity
Dakujem vam za rady, co sa tyka vitaminov tak uz som ich tolko brala a kadejakych a uspech ziadny, takze uz nebudem sa viac takymito vecami dopovat. Tiez som si myslela, ze vitaminy by mi mohli pomoct ale na boj s oslabenou imunitou proste nestacia :/ Ked ste mali problem s imunitou ako dlho ste sa z toho dostavali?
ivica vitamíny sú fajn, netvrdím, že nie. Ale mali by sme si uvedomiť, že sú situácie, sú prípady, keby je na vitamíny a len na nejaké podporovanie imunity neskoro. Kedy je potrebné proste nasadiť liečbu aby sa z toho človek vôbec dostal. Mnohí si povedia, že oslabená imunita nie je problém a pritom je to veľký problém pretože s ním úzko súvisia všetko zdravotné problémy
pre mňa je jednotka jednoznacne wobenzym. Pomohol mne aj manzelovi pri oslabenej imunite.
Silvinecek mala som podobne problemy este minuly rok, nastastie teraz som uz fit. Problem je v tom ze tie zdravotne problemy ktore mas vznikaju len preto ze mas oslabenu imunitu. Ze telo sa voci vsetkym tym virusom a infekciam proste nevie branit. Preto moja rada znie liec imunitu nie tie problemy ktore s nou prisli ;)
Ja si davam kazde rano sumivu tabletu, ktora obsahuje vitaminy a mineraly, k tomu si davam jedno C-ecko s postupnym uvolnovanim Vitaminy kupujem z Pilulka sk, maju postovne zdarma a zlavovy kod k nakupu -odkaz odstránený- Sem tam aj darcek navyse. Este si davam Guaranu, no nie na imunitu, ale mam to na miesto kavy, len pozor aku kupujes, mne sa osvedcil original z Brazilie www.guaranaplus.sk a teraz maju aj dorucenie zdarma
v akupunktúre ide získať imunitu viacej spôsobmy:1,nabudiť priamo imunitu-2 tri krát
2,preliečiť pľúca-posilniť a tým nepriamo posilniť imunitu
3, preliečiť trávenie atď
Mam problem, mam oslabenu imunitu, ktoru zaroven sprevadza aj mnozstvo inych zdravotnych problemov a teraz neviem ci mam riesit tie zdravotne problemy, ktore mam abo mam riesit liecbu imunity alebo co? Ako sa zbavit tohto problemu??
myslím, že v 8 rokov starej téme je to jedno.
mám pocit, že nič z toho, čo tu zaznelo nekorešponduje s názvom témy :) myslím, že autor témy vedel prečo sa pýta práve na lieky na imunitu a nie na nejaké vitamíny, doplnky a neviem čo všetko. Keď je imunita oslabená a človeka sa zmocnia rôzne zdravotné problémy, tak je vhodné si nasadiť lieky ako je napríklad wobenzym, ktorý obsahuje enzýmy, ktoré zakročia presne tam, kde to telo potrebuje ;)
mne pomaha vita biosa, je to vytazok z byliniek, je to v tekutej forme, uzivam pravidelne na jar a jesen a vobec nebyvam chora, maju ich na vitarian.sk