Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

yetik

Ahojte vsetci skuseny!
Dnes som si dala piercing do pupku, staromodny to vobec neocenili.
No mne sa to velmi paci. Trochu to stipe, ale prosim o radu.
Viete mi povedat, ci su nejake rizika pri tomto type pircingu? A ako sa mam on starat? Dakujem!!!

jedenastka

napupku je to sexi,na jazyk by som si nedala,pretoze stale s nim sramotis po zuboch a do 1 neho roka mas po sklovine,to je nazor mojho zubara ked som sa pýtala na ten jazyk,no obocie na mna posobí ako na primitivoch,ale kazdemu podla jeho chuti,nech vam to dobre urobia pa

mozarelka

deniska, ešte tebe som chcela povedať. Nebolí to nejako veľmi, skoro vôbec a to mi ani ničím neumŕtvili. Väčšina ľudí ma problémy až potm 2-3 dni, ale nie každý. Bolesti sa nemusíš vôbec báť...úplná pohoda

mozarelka

ja som si dala včera pearcing do jazyka. Prepichovanie nebolí, je to záležitosť na 20s a už aj idete domov. Rozprávam úplne normálne, jazyk nemám napuchnutý, ale jem len kasovité jedlá. cena 1200Sk....zatiaľ úplná pohoda

sue5555

ja mam piercing v pupku a mozem povedat ze to nebolelo vobec...a to ze ho mam odcenim hlavne teraz v lete...a nie len ja.

micka19

Cawte dala som si piercing nad ľavú peru a nebolelo to vobec...
Platila som 800 sk. Dalo sa to vydržať....
Som na seba hrdá a odporuúčam aj ostatným.pa

denisa

caute-xcem si dat cez leto piercing do jazyka,ale bojim sa bolesti....neviem ako to je s tou bolestou-jedni vravia,ze neboli vobec,lebo je miesto umrtvene,ale ini zase ze to strasne boli.....tak poradte ako to vlastne je? dakujem moc....

riziko

neviem či si myslia tí čo majú piercingy že sú zaujímavejší ale sa len zbytočne vystavujú nebezpečiu , že nachytajú infekčné choroby

ala

Caute,najde sa tu nejaky odbornik na piercingy? Pred rokom som si dala urobit piercing do pupku v piercingovom studiu. Nausnicu som mala z titanu. Postupne sa mi ale koza, ktora drzi nausnicu zmensovala az mi piercing vypadol. Ako keby mi ho telo vylucilo. Cim to moze byt? Mala som zly kov? Mohla by som si dat este raz prepichnut to iste miesto? Mozem to aj reklamovat? Poprosim iba odborne odpovede na alenuska@zoznam.sk Dakujem.