Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
taakze...vela ludi sa tu pytalo ci boli piercing do obocia...nie neboli ale je najviac podradny co sa tyka piercigov,pretoze vzdy ked sa zatrhne moze hned zacervenat...aspon ja s nim mam taketo skusenosti...potom mam este piercing nad perou a to prepichovanie boli tak mierne a hoji sa to aj dva tyzdne, teda aspon mne sa tak hojil...a chcem sa spytat ako je to vlasnte s piercingom do jazyka pretoze buduci tyzden sa idem dat zase opichat heh a neviem presne ake nasledky to ma a ako sa to da najrychlejsie zahojit dakujem
caute, ja som si dnes dala spravit piercing do pupku, a samozrejme, ze nelutujem, ale mna to fakt strasne bolelo a skoro som odpadla. ale jasne, ze to stalo za to, vyzera to super. platila som 300 za robotu plus 700 za piercing. takze tak...a nemohol by mi niekto napisat co s tym teraz mozem a nemozem robit?
CAfte vsetci.No ja mam piercing v oboci uz asi pol roka.A teraz sa mi zrazu stale zapaluje a hnisa...co pred tym nebolo....neviete mi poradit co si mam na to dat ??? Ci kazdy den cistit liehom alebo repikom ??? dik moc :)
Milé dievčatá!
Ak nabudúce dostene ružičku či iný pekný kvietok, zájdite s ním do železiarsta. Nech vám dajú na kvietok pekný, kovový nit.
Na ružičke bude krásne svietiť! Ale kvet bude potom o niečom inom, až o ničom. Aj skôr zvädne...
.
Ak chcete byť stále IN, ostaňte PRIRODZENÉ! Všetkým xalanom sa to páči! :-))
lebo
"Nie krajšieho stvorenia na svete
ako je dievča v rozkvete..." : - )))
(Ján Smrek)
ja si chcen dat pircing do pupka ale sa mooc bojim
No...A povedzte mi na co je to dobre mat pearcing?Mam 20 rokov a ze by som bol svatuskar povedat sa neda...ale je to podla mna blbost..Zbytocnost..Dokazete si tym nieco ak si to date?Alebo naco?Myslite ze vam to na krase prida?Za tie peniaze co by som dal za pearcing radsej pozvem partnerku niekam na veceru hoci chodime na veceru viac ako casto...
caute.napiste niekto kolko asi tak vydrzi pearcing na jazycku :0D
taze piercing do jazyka je dziva vecicka sice ho este nemam ale onedlho si ho dam ale sa veeeeeelmi tesim