Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

stacie

ahojte ja som si dala piercing nad peru am mam to uz mesiac a neako sa mi to nexce zahojit. Vždy si to čistim mam to strašne škarede. Sa mi urobila taka akokeby bradavica, tak som si to musela vybrat. Čo mam robit? Mam si to nexat zarast? :(

mewerick

cavte lidi potrebujem surne poradit zajtra idem na piersing idem si dat do obocia ale bojim sa lebo pocul som otom par zlych veci opisal by mi niekto ako to prebieha ci to boly kolko to bude stat ci jke nejake riziko a ak je tak ake velke . vopred dakujem a prosim poradte . napiste mail dakujem

vierka

caute, ja som sa vcera odhodlala a dala som si piercing na jazyk... vobec to nebolelo, a dnes nemam ani trochu napuchnuty jazyk, normalne mozem rozpravat, dufam len, ze nepridu ziadne komplikacie.... kto sa boji bolesti pri aplikacii, nema sa fakt coho! potvrdzujem z vlastnej skusenosti :-)

xyzmi

ahojte,chcela by som sa spytat,ci vznika pri prepichnuti nosovej prepazky nejaky opuch..pretoze je to chrupavka,tak to nezvykne,ale nie som si ista...ma to tu niekto?pls odpiste dakto lebo uz cca o tyzden idem do piercingoveho studia...dikes

kelly

ja by som si chcela dat piercing do pupku, len budem mat 18 rokov az na konci leta a bez rodica mi to vraj neurobia. a uz vidim mamu jak sa tam trepe so mnou. tak nechapem tie 14rocne babenky, co maju piercingy.aj ja chcem...

skal

Ahojte... mam otazku ohladom piercingu na jazyku... ako sa mam pak o to starat ked to uz mam dlhsie..?? lebo ja sa chystam dat si..ale stale zvazujem PRE a PROTI... a co ta zubna sklovina..?? moc sa tym poskodzuje..??

:)

Ja by som sa vas chcela opytat ci sa da dat piercing na jazyk bezbolestne. Napr. nieco ako natrelenie, ak neco take je tak mi napiste pls na e-mail :) kujem