Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
4 lollinka.takze piercing v nose nieje az taky nebezpecny,pokial si ho nerobis sama ale das si ho spravit v studiu a riadis sa radami svojho piercera.co sa tyka pupku,to je uz horsie.tento piercing sa hoji najdlhsie a najhorsie.hoji sa zhruba 6 mesiacov a v tomto obdobi by si sa mala vyhybat kupaniu v bazenoch atd.a noseniu obtiahnutych veci.ak raz budes tehotna budes si musiet piercing vybrat a koza sa ti zacne roztahovat cim aj jazva po piercingu a po porode aj pocas tehotenstva sa moze roztiahnut do dlzky takych asi 10 cm,co je velmi naprijemne,ale rozhodne ta od piercingu nechcem odhovarat.
kolacik25:do nosa boli piercing trochu ..ale to je nic...kazdy to inak znasa a kazdy to aj inak robi..ale ja som velmi citliva na bolest, ale nebolelo to moc...robili mi to ihlou a hned nasuvali naucnicu, ale uplne v pohode, jemna bolest..vsetko trochu boli, ale toto je ozaj v pohode...musis to potom trikrat denne cistit benzinalkoholom, trochu stipe..a mna to vyslo aj s nausnicou 1300
CAVTE CHCEM SI DAT PIRCING DO NOSA NEVIETE NIEKTO CI TO BOLI A KOLKO TO VLASTNE STOJIII JE TU SURNEEEE ODPISTEE MI DAKUJEM...:)))
Tak caute som v angllicku a uz dlehsie som rozmyslala nad piercingom v jazyku.....Strasne som sa nemohla odhodlat lebo som sa bala bolesti a podobnych veci okolo toho sak viete...Ale nakoniec som nabrala odvahu a urobila to...Absolutne to neboli trva to asi 3 sekundy a je to uplne v pohode vazne...Takze ak sa dakto bojite bolesti nemate sa coho bat vazne a to hovorim ja najvecsi strachopud co sa tyka bolesti vazne to neboli cestne slovo ak chcete dakto daco viec vediet napiste mi na mail a ja vam rada odpoviem....drzim palce
ludia ved kym si dake piercing tak sa trochu zamyslite a zistite si co je normalne kedy to hnisa dokedy ako co, ved nemozete sa potom bat co ak sa vam daco stane?:)
Všetci čo chcete odpovede na svoje otázky sa môžete obrátiť na profesionálov v tejto oblasti kde vám radi dajú odpovedať na všetky vaše otázky.
www.kambo-tattoo.szm.sk
tak ja mam piercing v jazyku a prepichovanie vooooobec nebolelo..len potom to boli tie dni...jest som velmi nemohla a ani este nemozem,,a to som treti den po tom...a este sa chcem spytat ci je normal ked mi teraz z tadial ide take biele..a ani nie ze tekute...skor take ako lepidlo...znie to blbo ale sa bojim=((pls poradte miii=(cakam..napiste na mail gwenn001@azet.sk
Milé dievčatá!
Ak nabudúce dostene ružičku či iný pekný kvietok, zájdite s ním do železiarsta. Nech vám dajú na kvietok pekný, kovový nit.
Na ružičke bude krásne svietiť! Ale kvet bude potom o niečom inom, až o ničom. Aj skôr zvädne...
.
Ak chcete byť stále IN, ostaňte PRIRODZENÉ! Všetkým xalanom sa to páči! :-))
lebo
"Nie krajšieho stvorenia na svete
ako je dievča v rozkvete..." : - )))
Ja som si dala piercing do brucha a po piatich mesiacoch mi uschol a odpadol.Chcela bysom sa spitat ked si ho dam znovu spravit je mozne ze sa zahoji?
Ahojte...mne sa piersing strašne páči, a chcem ho do nosa, ale všetci ma odhováraju..ved to nie je zlé a super to vyzerá ak si to daš na správne miesto.. :-)