Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

miska

ja mam pearcing nad ustami a vobec to nebolelo,ani trochu som to necitila.dala som si to prestrelit jedine co som spravila som sa zlakla vystrelu.problem som mala mozno 3dni nie ziadnoo to nebolelo ale taky nezvyk na dasne.a teraz je to oki...

dada

nazdarek...kto by mi vedel povedat kolko by asi tak stal pearcing do pupku...a kde v okoli hlovovca by sa to dalo spravit?o bolest mi moc nejde to vydrzim...ale ak mi to bude hnisat je to moc zle?

lucca

no to hej piercing je vždy o nebezpečenstve....napichne vám tá milá teta v štúdiu nejaký bod v tele a napr. môžte oslepnúť, ale to je už extrém...bo začnete z ničoho nič priberať...!:) no tak to býva a pokiaľ vám nikto nepovedal, tak piercing v pupku sa hojí väčšinou pol roka... a verte, že sa to zapáli a bude vám to hnisať-nepomôže ani výrobok komančov-svetoznáma Alpa:)))

ja

ja mam piercing v jazyku uz vyse 2rokov a nikdy som s tym nemala problemi. prve dva dni som ledva rozpravala a jedla a skoro som tam odpadla ked mi to prepichli ( ale to preto, ze som sa toho strasne bala, tak sa mi asi znizil tlak ci co :)) ale inak pohoda, ziadne problemi..

sonika365

ludia prosim vas poradte mi ci je bezpecne si dat piercing do bradavky,....a ci su z toho neni zaidne nasledky,...ci to boli,.....-BUDEM VDACNA ZA KAZDU RADU,.....DAKUJEM VOPRED

qwietok

mno ja si xcem dat tiez pearcing do jazyka:) A mozete mi niekto povedat ci to velmi boli?a pocula som ze to vadi na zuby..je to pravda?

erik

Tiez mam pirsing v oboči.A kazde rano ked sa zobudim tak mam dierki od krvy.čistim ho repikomale neak vyrazne tomu nepomaha.co mam robyt?Bojim sa na nom spavat ze aby mi to nezacalo este viac krvacat.Alebo mam na nom spavat?

selmicka

"janka" aj ja mam ten v oboci asi pol roka a tiez sa mi s tym robi to co tebe....asi si sa nejako zatrhla pretoze mne piercer povedal ze to je z toho