Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
ja mam pearcing nad ustami a vobec to nebolelo,ani trochu som to necitila.dala som si to prestrelit jedine co som spravila som sa zlakla vystrelu.problem som mala mozno 3dni nie ziadnoo to nebolelo ale taky nezvyk na dasne.a teraz je to oki...
no to hej piercing je vždy o nebezpečenstve....napichne vám tá milá teta v štúdiu nejaký bod v tele a napr. môžte oslepnúť, ale to je už extrém...bo začnete z ničoho nič priberať...!:) no tak to býva a pokiaľ vám nikto nepovedal, tak piercing v pupku sa hojí väčšinou pol roka... a verte, že sa to zapáli a bude vám to hnisať-nepomôže ani výrobok komančov-svetoznáma Alpa:)))
cawteee. chcem sa len spytat,chcem si dat piercing do pupka, to naozaj tak boli?
mno ja si xcem dat tiez pearcing do jazyka:) A mozete mi niekto povedat ci to velmi boli?a pocula som ze to vadi na zuby..je to pravda?
ak viete poradit napiste mi sms na tel.0910158862 diki.
Tiez mam pirsing v oboči.A kazde rano ked sa zobudim tak mam dierki od krvy.čistim ho repikomale neak vyrazne tomu nepomaha.co mam robyt?Bojim sa na nom spavat ze aby mi to nezacalo este viac krvacat.Alebo mam na nom spavat?
"janka" aj ja mam ten v oboci asi pol roka a tiez sa mi s tym robi to co tebe....asi si sa nejako zatrhla pretoze mne piercer povedal ze to je z toho