Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

simona

ahojte,chcela by som si dat piercing do jazyka len sa bojim bolesti.prosim ten kto ma piercing v jazyku alebo nejake skusenosti s tym tak mi prosim napiste e-mail a VSETKO okolo toho.ci to boli a ake su rizika,ATD.a ci niesom na to este mlada (mam 14).DAKUJEM.

stacie

badgirl12345 no bolet to vobec neboli ja mam nad perou to ti daju vyplachnut usta a to ti potom strpne. Cele to trva asi k sekund kym ti to spravia.

stacie

dadusa no hoji ako komu mojej kamaratke asi 2tyzdne. Ale hnisat ti to bude zo zaciatku. No nesmies si davat nohavice nad pupok a opasky len pod pupok. Nesmie sa ti to zachytavat. A keby boli problemy tak sa ist informovat tam kde ti to spravili.papa

dadusa

CHCEM SI DAT NA BUDUCI TYZ.PIERCING DO PUPKU.CHCELA BY SOM VEDIET KOLKO TRVA KYM SA TO ZAHOJI A CO SMIEM A CO NIE.PORTADI MI DAKTO?PROSIM

marishka

ahojte PROSIM poradte chcem si dat pircing do obocia ze ci to moc boli a kolko to asi tak stoji a kde..prosim poradte..

fikus

caute...chcem sa spytat,z akeho materialu je najvhodnejsi piercing do jazyka...tvar cinky..a ozaj ma tu niekto kruzok cez peru..???

stacie

No zarastene to našťastie ešte nemám a to už ho mám dole asi 8 hodín.. No ale sa mi urobila xrasta tak som zvedavá ako si ju potom prepixnem alebo sa na všetko vykašlem...neviem ale aj tak diky vrr

vrr

stacie ja mam to iste na bruchu a vybrala som si to, zrastlo to za par hodin cize ak si si to dala von uz to bude zrastene, chod ku koznej, ja som sla, povedala ze je to cieva ci co a ze to treba chirurgicky odstranit..