Hygiena a piercing/rizika piercingov

crazy

holky nebojte sa nic to neni,,,mat niekde piercing,,ked sa ti to paci neni problem,,ja mam v jazyku,nose,bruchu mala som aj brade,,a vsetko je v poho,,as na moj jayzk,,,ktory ma boli lebo je cerstco prepychnuty..holky nebojte sa neboli nic,,

zaneta

mam cerstvo prepzchnuty jazyk,,a velmi m to boli,,nemozem ani nic jest,,ako alebo skor kedy mi to odpuchne a prestane boliet co mam a co nemam jest?bude to este dlho boliet diki vopred,,

pussycat

prosiim napište mi niektoo!!!že čo s tym piercingom v jazykuuu!!!velmi ho chcem ale bojiim sa bolesti!!!napište mi niekto!!!dakujem

pussycat

ja si xcem dat piercing do jazyka prosim poradte mi niekto že či to boli a čy sa pri tom naozaj niči zubna slovina!!!lebo ja mam malo kalcia!!!čakam na odpoved dakujem cmuk!!!:)))

visuma16

VSETCI CO SA BOJA SI DAT NASTRELIT PIERCING DO NOSA NEBOJTE SA NEJSU RIZIKA NEBOLI TO A V POHODE SA TO HOJI MAM HO AJ JA A NIC SA NESTALO MAM HO ASI ROK!!! STACI RAZ ZA DEN VYDEZINFIKOVAT LIEHOM A JE!!!

srdiecko

caute chcem si dat urobit piercing na obočie a na peru,chcem sa spýtat kde v košiciach je nejake piercingove kvalitne študio a kolko sa plati?