Hygiena a piercing/rizika piercingov

kambotattoo

KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk

babullka3

cafte.ak niekto ma piercing v jazyku tak nech mi prosim napise.potrebujem vediet vsetko ohladom toho,alebo kto sa tomu rozumie.dik papa.cmuk

kikuska

ja mam piercing v pupku uz rok a nemam s nim ziadne problemy a bolesti sa nebojte vobec som to necitila,lebo pred vpichnutim sa na pupok davaju svorky.potom som si to mesiac cistila liehom 2x denne ale to dost stipalo naziaciatku ale inak v pohode a nebojte sa ked z toho tecie krv alebo hnisa to sa lieci.inak teraz prehovoram rodicov aby mi dovolili piercing nad peru.

nenusss

...caute vsetci vcera som si bol dat pircing do brady mal som strach ale bol zbytocny bolo to fest v pohode a dost ríchlo tak ze sa nemate coho bát!

majaaa

Cafky ludia tak chcem si dat pirsing do jazyka chcem sa spytat ze ci to boli a ako sa mam potom o ten pirsing starat ze ako cistit :) dik

murderer

ked tu tak citam prispevky ohladom piercingu do jazyka, dost ma zaraza to, ze vas najvacsi problem je, ci to bude boliet? skuste sa pichnut ihlou a zistite...jasne, ze to boli, ale kazdy napise svoju skusenost a to je individualne, takze, ked to tvoju kamosku nebolelo, ty mozno od bolesti budes chciet vyskocit z okna...a preco vlastne spominam ten jazyk...?deticky a co tak vasa donicena zubna skolovina, hm?vas zubar bude asi robit nadcasy...
proti piercingu fakt nic nemam, ale skuste pozistovat aj ine veci, nez si to date urobit, nielen, ci to boli...

moncicak

ahojte prosim niekoho o skusenosti s hojenim piercingu v pupku ..ake mal komplikacie,priebeh atd...prosim aj ked sa ake problemi sa vyskitli a ci zostava jazva,ci sa to miesto potom nejak skaredo natiahne.....pls