Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
ahojte..ja mam 3 dni piercing v jazyku....dost ma to bolii....este neviem normalne jest........a moj jazyk,.. v okoli piercing.u ma zvlastnu farbu...a na jednom mieste az do cierna...asi soom silno zahrizla do jazyka s tym piercingom..to mam preto..ale neikto poradte prosim..ci je to normalne...ci to nemusim dat vybrat...mam to len 3 dni
darkness: do jazyka to vobec neboliii pred dvoma dnami som si ho tam dala spravit, ale bolest potom je dost velka.. zatial tie dva dni nemozem poriadne jest:). su rozne reakcie. moze ti opuchnut brutalne, ale nemusi, teda mne vobec neopuchol, ale asi tak zacina hnisat neviem, netusim. uvidim v pondelok co mi na to povie zenska co mi to robila:).
lucka preco si sa na to nespytala v salone kde ti to prepichovali? tam by ti to mali povedat
tak ja som si v 12 sama prepichla nos, pohoda, vobec to nebolelo, ani nehnisalo, ale za chvilu mi to zarastlo, bo som tam nemala nic.. a teraz xcem strasne na spodnu peru, alebo do jazyka... vedel by niekto poradit, teda ci je to fakt pravda, ze si znicim sklovinu, netrapi ma, ako to bude boliet, bo to urco prezijem (dufam :)), len ze teda ci to staci repikovym cajom or slanou vodou vyplachovat? pisnite na mail plllls. Diqes ;)
JA mam piercing v pupku od 13rokov ktory nebolel voobec len to troska hnisaló ale ked sa o to stras tak to prejde mam aj v jaźyku od 14rokov a je to ta naj vec na svete to troska bolelo ale nie samotne prepichnutie to nie ale to opuchnutie jazyka ktore trvalo asi tak 2tyzdne pocas ktorych mi to odpuchalo a potom pohodicka najvecsia a uz som si zvykla tak ze to uz ani nevnimam
Takze aby som sa aj ja pripojila so svojou skusenostou s piercingom..noo tak som asi pred dvoma tyzdnami dala piercing do brucha a musim popriet vsetky tie kecy ze to boli a podobne..ako ked mi ten typek prepichol kozu ihlou to bolo ako ked vam pichnu injekciu v nemocnici/cize nic strasne/akurat trosku neprijemne bolo ked uz mi tam daval samotnu nausnicu ale dalo sa vydrzat.
A ako sa mi to hoji??musim povedat ze vynikajuco...aj ked som si do toho parkrat pekne buchla uz to nemam voebc zapalene a uz po tyzdni sa mi spravilôa chrasticka a zacalo sa to hojit.Akurat prve dva dni som si to natierala framikoinovou mastou co mi poradil ten co mi to robil a ostatne dni si to uz iba dvakrat denne premyvam slanou vodou a toto vse!
Vazne nieje to nic hrozne,uplna pohoda a navyse vyzera to super!!!!!!!!!