Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
SETCI CO UVAZUJETE O PIERCINGU , PRECITAJTE SI CLANOK NA TOMTO LINKu -> www.tattoo.cz <- A AK BY VAS ZAUJIMALO NIECO OHLADNE PIERCINGU V JAZYKU , TAK SA STACI OZVAT NA icq - 332-477-852 - alebo na pokeci - Serval01 ...inac ohladne jazyka,zalezitost pol minuty cisto prepichovanie a aplikovanie,a cena,ako kde...mna 500Sk...zakladna tycka,z chirurgickej ocele
ja bi som sa chcel spitat kolko stoji piercing do jazyka a či to moc boly ak bi som si to chce dať nastrelovať
Ahojte..Ja mam tiež problem s pupkom..Mam ho robeny v piercingovom štúdiu- Najprv som tam mala náusnicu z chirurgickej ocle-pri vrchnej guličke sa mi to podlialo červenym vriedkom.Išla som s tym do ineho štúdia a tam mi povedali, ze mám alergiu na čierne kovy- kobalt,nikel kt. sa nachádzaju v chir. oceli..Kupila som si teda náucnicu z titanu a po case sa to stiahlo a vybledlo..Ale co sa zas nestalo..Bola som na prechadzke a zdvihla som si tricko a ono sa to vratilo-o nejake 3 dni..Tak len dúfam, že to zas odide.. Je niekto podobny, kto má takyto problem a náucnicu si nevybral??? Za odpovede dakujem
cuky18..a to ti kto povedal ze nemodes darovat krv? :) jasne ze modes.. ja mam tiez piersing nad perou a ut som darovala krv.. sice nechtiac.. :))) no samozrejme pokial ti ten piersing nebude robit kdejaky chiropraktik a nenakazi ta aidsom alebo tak..ale to by ti zistili pri kontrole krvi ked by si ju darovala.. takze kludne chod darovat krv :)
Ahojte. Hľadam a zisťujem už dlhši čas niečo o piersingoch. Chcem si dať, niekde okolo úst, ale som počula, že keď si ho dám, že nebudem môcť potom darovať krv. Je to pravda? ...
Mam piersing aj v uchu hore a vadí to tiež pri darovaní krvy? A ešte jedná otázka: keď nemam a ani som nemala žiadne vážne ochorenia, tak by som mohla darovať krv? Prosím odpíšte, lebo chcela by som to vedieť... Vo pred ďakujem.
julinka ja mam piercing nad perou..na pravej strane taky maly kamienok.. a musim ti powedat ze to wobec ale wobec neboli!ani najmenej!ja som predtym ako som tam sla celu noc nespinkala, lebo som sa hrozne hrozne bala.. som welmi citliwa na bolest.. no a ked som tam prisla, posadil si ma.. ja som radsej zawrela oci a on naraz ze: no mozes ist! pozrela som na neho ze coooo? a kuknem do zrkadla a ut to tam bolo..absolutne bezbolestne.. :)))
cafte chcem si dat piercing do pery neviete ci to moc boli?a este ci sa to hoji rychlo alebo mozu byt s tym nejake problemi.diky moc za odpoved
ja mám piercing v pupku. naozaj to nebolí,ked to prepichuju. v piercingovom študiu mi to poradili čistit si to 3krát do dna liehom...alebo benzínalkoholom.čistila som si to liehom..a vobec sa mi to nezapalilo..ani nezacalo hnisať.a po 6tich dnoch sa mi urobila chrastička . jedine nemozem este tyzden chodit na kupalisko,aby som tam nedostala nejaku infekciu :)