Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

kambotattoo

KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk

ZyxerkA

Čokoľvek sa chcete dozvedieť o piercingu, ochrane, hojení, a všetkom, čo sa týka piercingu ako takého, sa ma môžte opýtať na ICQ 228 139 046. rada mladým holkám- holky pozor, pretože piercing nie je len o kráse... a nejde o to či vás bolí prepich, pretože to je to najmenej.. ide o to, že piercing sa vie hojiť aj pol roka, a treba sa o to starať, pretože vám to z druhej stránky potom môže pekne znepríjemniť život... a hlavne ak si dáte pier robiť nelicencovanej osobe.

darinka222

ahojte chcela by som sa toho co najviac dozvediet o aplikacii piercinga do jazyka a aj o hojeni a starani sa a tak....POMOZE MI NIEKTOOOO?:) piste mi na icq...343-731-221 !!!DAKUJEEEEEEEEEEEEEEEM

kamika

ahojte.boli piercing do jazyka?lebo by som si chcela dat no pocula som ze aj po prepichnuti to potom dost boli.napiste mi prosim niekto ze ako to vlastne je.dik :)

_karinka_

awojceeek ja som si dala dneska robit do pupku a jaaaj decka nicoho sa nebojte v pohode do toho chodte bolest je minimalna ale tak vjete fyzicka bolest pre njekoho nic neznamena...ale pohodka decka chodte do toho v pohode ja mam 14 a chcela som to uz v 12 ibaze si myslim ze to bolo vvtedy dost skoror :) takte sa nicoho nebojte jo?

sisqa

Mam piercing v jazyku presne tyzden. Vcera som ho mala modry a dnes je cierny? Poradte niekto co s tym? Preco je cierny? Dufam, ze si to nebudem musiet dat vybrat.. :(

andra

ludia,pracujem vo factory v UK a dnes ma skoro vyhodili z prace, pretoze som si dala spravit v piatok piercing do brady....musela som si zobrat tyzden volno, aby sa mi to ako tak zarastlo a potom budem musiet pred kazdou smenou vyberat...takze ak sa chystate pracovat do UK, alebo uz pracujete, a chcete si dat nechat spravit piercing, tak si to najprv velmi dobre premyslite...

cuky18

ahojky Kristinka. Dik veľmi, že si na môj príspevok odpísala... Veľmi si mi tým pomohla. Nikde som nemohla nájsť odpovedaď na svoju otázku. A nevieš náhodou či aj pri tetovaní je tak isto ako pri piersingoch? Lebo aj tetovanie ma trošku láka, ale neviem či by sa to dalo. Zatim pa. A diky

nikusa

majjja!!! Ked si to chces dat tak si to daj...druhi nech ta v tomto nezaujimaju...je to tvoje rozhodnutie ked sa to paci tebe tak si to daj a druhich nepocuvaj...vobec to neboli...pokial si to das prestreit...

janka_punk

nazdar mam pircing na jazyku uz 3 dni a teraz to zacalo boliet nemozem normalne jest ale do tyzdna by to malo prejst.ta bolest neni ale az taka velka