Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

dmfm

cawte,neprepichujte si sami dierky,lebo ked to neni odborne urobene,mozte si prepichnut nerv a ste tam,kde ste byt nekcei...napr v nose ked si preondite netv,mozte mat probemy so zubkami...

Petqo

A Sonca neblednu ti cinky?? A aku farbu mas?? Lebo som pozeral na internte a niektore su fakt zaujimave, napriklad taky co v tme svieti, alebo taky co svieti po UV lampou :D

Petqo

no tiziko take ako stale, moze sa ti zapalit alebo zahnisat... a v horsom pripade ti moze prepichnut nerv a mozu sa ti zacat kolisat zuby...

sonca

ak vam to niekomu hnisa a uz dlhsiu dobu..s tym ze pravidelne pouzivate nie ine mydlo ako antialergicke a dalsie dezinfekcne prostriedky a aj napriek tomu vam to hnisa nie je ina pomoc ako si to vytiahnu..nie kazde telo znasa dobre vsetko a je to najlepsi sposob ako predist nejakej neprijemnej infekcii ktora sa moze prehupnut do niecoho ineho..samozrejme vzdy narabat iba s cistymi paprckami..aj ked sa vam to zda niekedy zbytocne..hadam vam nestoji krasa za zdravie

sonca

ajoj petqo ano ja mam cinku z bioplatu..v jazyku mam umele gulicky apod pravym kutikom mam tycku z bioplastu a nevymenila by som ju za nic na svete...fakt dobra vec..ani nevies ze to mas..a kovove gulicky v jazyku mi zlomili dva zubky..takze uz len umele aje to krajsejsie...ak by si mal nejaku konkr.otazku tak nacmaraj..

Luke27

tinuska : bež ku lekárke, naj. na chirurgiu alebo kožne ale nie som istý, aby ti to divé mäso odstránia pretože to bude zlé . PS UTEKAJ

petqo

Ludia, mate niekto skusenosti s cinkou do jazyka z bioplastu??? Dnes som o tom pocul 1x krat... zevraj je to setrnejsie na zuby.

kajitka

cawte ja som si sama prepichla nos mala som v nom nejake 4 mesace nausnicku, a tie nausnicky do nosa su na spodku take vecie a ked si idem to dat dolu tak to hroooozne boly a zacne mi to hnisat! inak diiik