Hygiena a piercing/rizika piercingov

3rror

ja si teraz cem dat pirsing do pery ale este sam nevem ze kde konkretne ...sa tesiiim mama ma z domu vyhodi ale co uz hlavne ze bude :)

sonca

petqo- nie nevybledli mi, su peknucke a aj svietia pod uv-ckom , ale iba ked vyplazim jazyk lebo moc mi to pri beznom rozpravani nevidno, mam vela guliciek a casto si ich menim, nevyblednu, mam jednu peknu kriklavo oranzovu, ty mas tiez

clancy

Ja mam piercing v oboci viac ako 2 mesiace a vsetko je v poriadku.Nemal som ziadne problemy pri hojeni a teraz je to fakt super.

metalgirl4

cawte, chcela yb som sa spytat kolko s apriblizne hoji rana po prepichnuti obocia,pretoze by som si tam celkom rada dale nejaky piercing, dikes:)

monulik

Včera som si dala urobiť pearcing do pery na bok......zatial s tym nieje žiadny problem až na to že mam náušnicu dosť nízko čo sa mi nepáči.... mala som pearcing aj v nose ale nakolko mi ho neodborne urobili v zlatnictve začal mi hnisať a preto som si ho nehala zarásť a ostala mi po nom malá jazvička, ktorú je aj tak vidno... napriek tomu že zatial som so svojími pearcingami nebola nikdy na 100% spokojna ,páčia sa mi a verím že si ich ešte veľa neham urobiť

misa2704

Cafte nechapem vas co sa bojite pircingu?Nic to neni ja som mala v jazyku vlastna kezde som nemala kupenu velku nausnicu musel ist pircing vonku lebo som mala malu nausnicu.Mesiac potom som si urobila pircing do obočka a mam ho doteraz tiez vlastna praca mnohi si myslia ze som sadista naopak som mile a zabavne dievca.Pircing mam uz 1 rok a som s nim spokojna rodicia su cool takze v pohode to zobrali lepsie ako kamosi.Dokonca som mala ponuky od ktorych kamosi a znaamy ziadali aby som im urobila pircing.Je to pohoda zvykla som si hned a hlavne ked som si to robila mala som istotu ze viem do coho idem a niesom sama kto to urobil!!!A v aprily budem mat len 15.Dobra som cooo?No jo ak sa cete pytat nejake otazky kludne piste cez pokec na nick (misa2704)alebo mail (misa2704@azet.sk)majte sa krasne s pozdravom Miska

Petqo

pircing v zube vlastne ani nieje pricing, to sa tam len nejak prilepi.. ale pdola mna to nieje ani pekne pretoze som s tym videl ludi a vyzera to skor ako kaz... a ked sme pri kazoch, tak vlastne pod nim sa zub neumyva tak sa tam kaz moze vytvorit...