Hygiena a piercing/rizika piercingov

kikuska

ja mam piercing v bradavke, prepichovanie skoro vobec nebolelo, ovela viac ma to bolelo pri prepichovani pupku. zahojilo sa mi to asi za 2 tyzdne, co som bola tiez prekvapena... teraz ho mam asi 2 mesiace a zatial v pohode... jazva najskor asi zostane, ale su to take 2 malicke bodky, ktore si ani nemusis vsimnut :)

cicimonka

TINA:neboj sa mesiac isto nebudes suslat ja som suslala tyzden a potom to prestalo,ale niektori ani nesuslu takze mozno ani ty nebudes:))) ale musim ta pripravit na bolest je to dost bolestive a tiez sa ti bude strasne zle jest..drzim palce...

wetko

Ja mam piercing na brade asi rok a ajedina nevyhoda je,ze uz nemam sklovinu na dolnych zuboch.A mam aj v uchu a to pekne boli,au chrupavka

zuzkaZA

chcela by som sa opytat ci tu ma nieka baba piercing bradaky.Ako sa to hoji a ako dlho.su s tym niake problemi a ostane jazva aj to rokoch.PLS

sewie

no ked mi prepichovali pupok-bolelo to viec ako som cakala,ale da sa to v pohodicke vydrzat,,trochu skor bolelo ked tam davali tu nausnicu-ale nic strasne,fakt sa to da...chvilu to bude dost citlive,nebudes sa moct nejaky tzyden dva zohybat a vobec zdvihat tazke veci,a ani utekat alebo velmi rzchlo chodit...dlhsie nebudes moct velmi cvicit a musis sa trochu setrit...o tehotenstve neviem,zatial to neplanujem...

Petqo

jazva ostane, ale ked ski na to budes davat nejaky gel proti jazvam tak ostane taka svetla a potom ju kludne make-upom prekryjes.