Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
to zds: a nausnice, ktore ma polovica republiky, su co? v tom pripade by boli vsetci naruseny:p
aj ked ano, mas v tom cast pravdy, narusuju organizmus a ak sa prepichne blby bod, moze sposobit vazne komplikacie. ale neprehanala by som to. to skor piercing v jazyku, ktory nici sklovinu-to je vacsie zlo.
Ja mam piercing v oboci a idem si dat do jazyka...v oboci vobec neboli..a pozrite ked uz budete ho mat dlhsie nebude to nejak moc extra ako v prvy tyzden...mozno dostanete piercingovu maniu,ako ja,a budete chciet byt zozaciatku cely popiercingovany,ale potom vas to prejde..mozno :0D....a ete k tomu v oboci..nebojte sa,neboli to ,ale kazdy ma iny prah bolesti,maju kamosku to napriklad staaasne bolelo a krvacalo..mne vobec..takze asi tak.. :D
peace
30/10/2006 14:07
Hej ja mam
ahojte ja mam v jazyku 2 piercingi su velmi pekne a mam aj v brade :) jazyk je hadam jedina cast tela ktora pri prepichovani neboli ale mam jeden mali problem mohli by ste mi poradit stranku de si mozem objednat nejake super piercingi ak ano tak ju napiste pls dakujem velmi pekne ;)
PLS ma tu niekto pearcing v oboci?
Piercing baby a xalani.
Asi sa na to aj tak vykaslate, ale len aby ste nezabudli:
piercing je celkom "slusny" zasah do vasho organizmu.
Okrem, sorac, pochybneho vyznamu co sa tyka krasy a pritazlivosti, celkom spolahlivo mozete casom ocakavat problemy s imunitou, lokalne zapaly a infekcie a vobec, piercingy su "latky" navyse, s ktorymi musi vas organimus bojovat kazdy den.
Potom sa necudujte, ak mu ostane menej sil na ostatne zalezitosti a boje.
Ostatne si mozete domysliet.
caute vsetci,chcem sa vas spytat,ze kolko by ma viesiel piercing do pery aj s nausnicou,aj s prepichnutim (aspon dako priblizne)diki
Cafce!ja mam piercing v brade, pod dolnou perou, a mam ho asi 2 mesiace, hojilo sa mi to tak 2 tyzdne...no napriek tomu este stale to nieje uplne ok, sem tam to hnisa a pritom si to osetrujem kazdy den ...alw nie je to bolestive... a mimochodom dierka po piercingu velmi rychlo zarasta, takze velmi neodporucam vytahovat nausnicu, dokonca na jazyku zarasta do jedneho dna ...to mi povedali v piercingovom studiu....ta tak...ale je to fajn...
sashenka: ako to chces utajit? ved ked ti prepichnu urcitu cast tela, treba tam hend dat aj nausnicu/piercing inak ti to zarastie. na co ti bude obycajna dierka? to si mozes urobit aj obycajnym spinkovacom doma"