Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
kolko stoji piersing do jazyka
ahojte,mám piercing v pupku uz vyse mesiaca a posledny tyzden mi z neho vyteka oranzovy az cerveny hnis je to normalne ? a este by som sa chcela spytat, ci by som si mohla vymenit sperk, kedze to nemam este zahojene,lebo ten co tam mam je kratky a neda sa snim vobec hybat tak by som si ho chela vymenit za dlhsi alebo za nejaky kruzok,tak ked nieco tak mi piste na mailík :)
cawte, ma tu niekto piercing v spodnej pere?? chcela by som si to dakedy dat ale neviem.. nie su s tym dake problemy? lebo co mam klasicky prepichnute usi tak nemam dierky poriadne zrastene a aj ked si dam zlate nausnice tak ich mam pol dna a potom ma to strasne boli... poradte ci si mam dat ten pierc alebo radsej nie... :/ piste na mail
ozvite sa ak mal niekto problemy s piercingom v pupku...
ahojte..potrebovala by som poradit..mam piercing v pupku uz asi dva mesiace..a este stale sa mi nezahojilo..ale neboli ma to. Dnes osm zbadala ze zo spodnej casti mi vychadza dive maso. neviem co mam robit , poradite mi?
************ya scem pierc do pusy ae fotrofci mi nhedowolya (mam 14 :P ) asi sa boya abo cwo HELPNITE MI jhaq ix presvedciiit plEaseeeeeeeee!! !! !!Odpisteee na mail THANX :) ************************************************** ******** ************************************************** ***
mnoo tak vcera som si bola dat piercing do nosa...skoro vobec to neboliii...citite to ale tak absolutne to nie je noc strasne..a pritom to hovorim ja co neznasam bolest a som strasne citliva..je to fakt miste...a teraz ma to tiez vobec neboli
marona2581
poznám PINK....a odporučam:))