Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
mam piercing nad hornou perou asi 5 mesiacov.ostane mi jazva keby som si ho teraz vybrala?
ahoj kati, no nevyberala by som ho, lebo ta dierka moze rychlo zarast, zalezi od toho ako dlho ho uz mas :))) a aj ked si prezries fora a rady piercerov, oni hovoria ze sa nema vyberat(lebo moze ranka aj s hnisom vo dnu zarast), treba pockat kym sa to vylieci a potom uz nie je dovod ho vybrat :)))))))
cau,katus,no ja by som piercing z puka velmi nevyberala,hlavne pokial ti hnisa..ja ma tiez piercing v pupku a raz som si ho nedolieceny na dve hodky vybrala von,a ked som ho chcela dat spat uz som tam mala chrastu!bolelo to ked som ho chcela dat spat a dlho to trvalo!jedine co pomoze je cistit to a nenamahat sa..mne sa najlepsie cisti v sprche-poriadne si namydlim brucho protexom a potom si nan pustam silny prud vody az kym posledna spinka nevylezie!
tak tyzdne ho mozes mat napuchnuty... a niekto susle niekto nie
newem za aky cas zarastie dierka v pupku, ale v nose kamaratke zarastla veeelmi rychlo.... v noci jej pricing vypadol, rano sa zobudila a uz si ho tam nevedela dat. A myslim si ze ked to mas zapalene tak praveze by si si tam mala pircing nechat aby si nanho telo zviklo... lebo teraz ti moze zarast dierka, a ekd nezarastia a das si ho spat tak sa to moze zase zacat zapalovat... aspon si myslim
pocujte, idem si dat piercing do pupku, ae kamaratka ma strasila, ze potom nieco s porodom, ze mozu byt komplikacie ci co to...wiete niekto nieco?
Ja sa uz na ten pircing tesim :D A tiez si kupim viacej guliciek :D Sonca ty mas ku kazdej farbe aj tu tycinku bo jak to mam nazvat??? Ael teraz este nemozem ist lebo uz 4. tyzden berem antibiotika ta ked ich doberem tak tyzden pockam a pojdem.
piercingu sa netreba bat, ak je urobeny odborne a mate aspon trosku hygienicke navyky, takze si ho budete cistit :))) ja ich mam niekolko a so vsetkymi som spokojna, aj ked mi zo zaciatku niektore hnisali, nevzdala som to a uz su v pohodicke :))) najdlhsie sa lieci piercing na brusku, co ma dost prekvapilo, az niekolko mesiacov. ale to neznamena ze vas to bude mesiace boliet a hnisat a bude to zapalene. proste len koza je trosku citlivejsia sami citite ze to nie je uplne ok, ale vobec vas to neobmezduje. ja osobne piercing odporucam :))