Hygiena a piercing/rizika piercingov

podkolienka

cafte decka chcela by som od vas radu..kolko stoji taky piersing nad perou?? a da sa potom aj vyberat?? dopredu vamm diiik

tekvica

cawendy!!ja by som sa chcela opytat ohladom piercingu v nose...kolko to asi stoji a cim to treba cistit a ako...a jak to asi dlho trva kym vam ho prepichnu a priblizne ako dlho sa to hoji...diky pap

silvinuska1

awojte....ja mám piercing v nose a v jazyku..oboje ma trošku bolelo ale dá sa to vydržať a potom to stojí za to!!!ak potrebujete niečo vedieť napíšte..

bramborka

hojte!
ja som si dala robim pred tyzdnom nalavo pod spodnu peru..o bolesti je zbytocne hovorit,lebo to je naozaj iba minimum toho,co piercing obnasa..hoji sa mi to v pohode.par krat denne cistim a preplachujem ustnou vodou.tak dufam ze to takto uspesne bude pokracovat aj dalej:)

sheril3

ahojte...ja mam piercing v nosteku.mam ho uz dost dlho,zo zaciatku sa mi blbo smrkalo,ale to si clovek casom zvykne.ked mam nadchu radsej si davam piercing s kratkou palickou...:)a nevypadava mi,nemam ani srobovaci piercing.....

mayka

pre LOLLINKU:taze pierc v nose mam, je to v poho, neboli to ked to prepixuju a hoji sa pomerne ryxlo, staci cistit jemne liehom...a urcite, ak si ho das, si daj taky, ktory ma zavit, nie len rovnu palicku bo ta vypadava..rizika? podla mna ziadne, len sa ti bude xvilu zle smrkat, kym si zvyknes...tagze si ho daj ked budes zdravaaaaa:)