Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

evilbunny

ahojte:) chcela by som sa spytat kolko asi stoji pirsing do brady a ci sa s tym da normalne jest,pit(ci daco nevyteka;))) ) a ako dlho sa to asi hoji...lebo ja mam dost citlive telo na taketo veci...:P
dakujem za odpovede

dominika1601

ahojky.cem sa len opytat ze kde by som si mohla kupit pripravok na dezinfekciu piercingu bo nejak ze mi dochadza a vodicka a tak by som sa cela opytat ci sa na to moze davat aj kl alpa alebo daco take? prosim poslite mi dakto info o tomto namoj mail roxi666@azet.sk kujeeeem

dominika1601

ahojte.no ja som si dala teraz v utorok piercing do bruska a vobec ma to nebolelo len taky maly tlka som citila ked mi tam daval ujo nausnicu ale setko v pohode..kus mi teraz vyteka taka zlta tekutina ale to je vraj dobre a pomaly sa mi zacinjau po bokoch robit chrasticky....no kazdopadne odporucam a fakt to neboliiiii nemate sa coho bat vyzera to sice kusocek desivo ten zakrokno trva asi 3 minuty a NEBOLIIIII =)

i

Čafta, please koľko stojí piercing do pupku? Myslím spolu všetko, prepichnutie + šperk....A ak ste tu niekto z NR, tak ci mate skusenosti so študiom PINK, je to v poho tam? Hygiena a všetko....DIK

chriss

LUDIA CHCEM SI DAT SPRAVIT PIERCING DO PUPKA ALE MOJA MAMA O TOM NECHE ANI POCUT A OCO NEPACI SA MI TU ZE NACO MI TO BUDE ALE JA TO STRASNE CCHEM A BOJI MSA ZE SA MI STYM NIECO UROBI LEBO JA MAM CITLIVU KOZU

perce

Ahojte baby, chcela by som si dať piercing do jazyka, v pupku už 2 roky mám, či to tam bolí viac ako v pupku a že akú dlhú dobu budem šušlať?

maciatko

ahoj radka..no boli to iba niekoho mna to napr nebolelo ale mam kamosku ktorej to ak hnisalo a newiem co wsetko ze jej tam museli nieco strihat..a dalsia kamoska tak tej sa to hojilo wyse roka ale to u niekohoje tak a u ineho onak

simply

kocky, nechcem zneuzivat tento chat, ale mam na predaj piercing do nosa zo 18ct. zlata s bielym zirkonom. v pripade zaujmu ma kontaktujte na mail.

maciatko

PUSSYCAT tak no w nose to mal kazdy ale to uz prestawa byt cool..no a w jazyku ho ma teraz tiez dost holiek takze to mas jedno..ja ho mam uz wyse roka a wobec to nebolelo teda aspon mna nie..hmm a sklowina sa dost nici ja som zo zubami problemi nemala ale teraz mam uz 2 blomby a zubyma bolia jak...