Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
A ani ovocie som rano nemiesala :-P
:-Pbebe ale ja viem, ze by sa nemalo miesat, ani som nemiesala. Ani vajicka som nakoniec nejedla, lebo nam nesla elektrika cele poobedie :-D
o tej diete mam toho nastudovane dost a ako som povedala, uvidim ako mi bude vyhovovat a podla toho sa rozhodnem ci ju budem drzat uplne striktne alebo nie.
Ked som hladna, tak si na obed dam kludne 3 vajicka a na veceru jedno, nebudem hladovat cely den :-P
A neboj sa, vyvar som mala, aj zeleniny dost(ktoru som tam mala napisanu aj prestym :-P) :-P
a este k tomu ovociu co mas na ranajky...bud banan bud 2 pomarance najlepsie je nemiesat aby ti lahsie stravilo a podobne...
huba buba asi moc neovladas dietu...z toho co pises ze budes dnes jest... co na obed to aj na veceru nesmies predsa miesat syry s vajickami ci jogurt... a spravne by si mala jest 2 vajicka a jedno na veceru...vajicka su bomba nemalo by sa s nimi prehanat :-) najprv si precitaj o com dieta je a potom sa do nej pustaj...a kde je vyvar? zelenina? hmm???
Ja uz pomalicky idem z domu. Dufam, ze vydrzim nic nejest kym nepridem domov...
Pekny den :-)
ja sa odvažim a odmeram až ked pridem domov teraz som uz v praci,rano som nemala na to cas a ani silu
Ja som sa prave odmerala (bola som troska zhrozena), aby som vysledky videla aj v centimetroch a nie len v kilach :-)
Najviac sa tesim na ovocie vo stvrtok :-D
ano,začíname už teraz sa teším na výsledok
Takze zaciname :-)
Drzme si palce :-D
moja švagriná ju držala a aj vydržala a teraz sa iba udržiava a to ma 48 rokov a postavu ako slobodná a to už budu aj 2 roky