Pevne som sa rozhodla, ze od pondelka zacinam s 90 dnovou rozlisovacou dietou.
Prida sa niekto? :-)
90 dnovka od 11.5.2009
akoby som to pisala ja,všetko na mňa sedí,tak teraz už žiadne potom,ale ideme do toho,ukažeme všetkym že sa to dá.
Ved aj ja mam slabu volu...
Od zajtra chudnem uz par mesiacov :-D
Ale teraz uz som sa pevne rozhodla a dufam ze to vydrzim aj ked mozno nie tak striktne ako by sa malo,ale vydrzim :-D
ahojte kočky,ja už tiež chcem niečo so sebou robiť,ale akosi mám strašne slabu vôľu.Skusim sa k vám od pondelka pridať.Hadám to spolu zvládneme.Držím nám palce.Veď leto je už tak blízko...
nubirka ...hod sem email a poslem ti ju :)
ahojte ja by som to skusila len nvm ani co sa tam je a tak
Ved ani ja nejako diety neuznavam, ani som este nijaku neskusala, ale tato ma celkom zaujala, pretoze by som chcela zmenit moje stravovacie navyky a toto ma mozno nakopne.
Ja mam 172cm a vazim okolo 74-75 kil. Najradsej by som mala 60, ale vravim, nejde mi ani tak o vahu ako o postavu :-D
zuzic, kolko sa da schudnut je individualne, niekto schudne 5 kil, niekto 15...
Je tu o tom uz dost diskusii kde to je opisane, alebo si daj v google hladat 90 dnova rozlisovacia dieta, myslim ze hned na prvych 2 strankach sa dozvies to najdolezitejsie :-)
Noo... ja by som rada aspon tych 10 kg, ale mne nejde ani tak o vahu ako o zbavenie sa tych hnusnych fald hlavne na bruchu :-D
Som zvedava, ako dlho to vydrzim ja a ci sa mi to bude darit drzat tak striktne ako by sa malo :-) Ale budem sa snazit...
kolko sa da takto schudnut? a ako sa to chudne?