90 dnovka od 11.5.2009

huba/buba

weroncika
Ja sa hlavne tesim na tie ovocne dni :-D teraz v lete s hroznom a melonmi :-D mnamka.
2 roky som bola vegetarianka, ale nestravovala som sa zdravo. Moja strava bola stale o tom istom, co sa mi prejavilo na vlasoch, bola som stale unavena... Teraz som zacala jest aspon hydinu, tak uvidim co to so mnou spravi.
Na zajtra sa uz tesim, uz som si aj zalozila dennicek kde si budem vsetko zaznamenavat :-D

huba-buba

Ved to mna najviac mrzi ked vidim v obchode nejake pekne oblecenie a bud sa do neho nezmestim, alebo sa zmestim, ale proste v tom nevyzeram dobre.
Nehccem tu dietu brat ako nieco jednorazove: ze proste schudnem a potom sa vratim k mojim milovanym sladkostiam a zase priberiem a potom zase aschudnem.....
Chcem, aby ma ta dieta motivovala a aj po jej skonceni si chcem udrzat zdravy sposob stravovania a aj moju vysnivanu vahu, ktoru dufam dosiahnem :-)

weroncika

huba-buba 90 dnovka pojde zo zaciatku mozno tazsie,ale myslim,ze sa ti bude pacit, naucis sa co a ako kombinovat,ja uz mam zvyk,ze masko len so zeleninkou, ryza to iste a tak:) ulietavam si na cerstvych paradajkach a slepacom vyvare:)verim tomu,ze v lete budes kocka s peknou postavou, len treba aj trosku cvicit:) pojde to cele lahsie:)

mariol

nebolo to také hrozné ale keď som potom porušila a prišla kríza už som to nevydržala ale teraz musím bola som na oslave a vyzerala som hrozne...

huba-buba

Ja som dietu este nedrzala ziadnu. Obcas som sa rozhodla prestat jest sladkosti a veci ako cipsy atd., ale vzdy som to porusila a potom to slo uz len dolu vodou. V septembri som mala 69 kil, cez zimu som 6 nabrala :-(
Musim zatat zuby a nejako to vydrzat. V lete chcem mat v plavkach pekne ploche brucho a nie speky :-)

mariol

ja mam 180cm a 80kg a tích 10kg by sa mi šiklo dáť dolu držala som ju vlani a schudla som za 6 tyždňou 8kg ale sviatky a tak ... sú kila hore

weroncika

ja mam zajtra ovocny den a vsetkym vam drzim palceky, tato dieta mi nikdy nerobila problem az do chvile kym som neodisla prazdninovat do Londyna /Za 4 mesiace som si domov pri priniesla asi o 6-8kg viac/. teraaz chcem znovu tak 10schudnut, nech to pekne oblecenie nemusim vyhodit. mam 170 cm a 68-69kg:(

huba-buba

No, aj ja by som rada nejakych 10 kil.
Meriam 172 cm a teraz vazim 74-75 kil. Najradsej by som mala tych 60, ale vaha pre mna nie je najdolezitejsia. Zalezi mi skor na postave, aby som bola so sebou spokojna a mohla nosit oblecenie, ktore sa mi paci...

huba-buba

Neboj mariol, tu sa budeme moct navzajom podporovat a hadam to spolu nejako zvladneme :-D
Kolko by si chcela schudnut?