Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 11.5.2009

huba-buba

Mariol ved aj ja pochybujem, ze vydrzim, ale chcela by som. Nech je to potom take mile prijemne prekvapenie (teda aspon dufam, ze bude). A ak nie 29.den, tak aspon nejaky 15.
Proste co najldhsie vydrzat bez vazenia, aby som potom videla ten vysledok. Lebo keby som sa vazila kazdy druhy den, tak by ma len stvalo preco kila nejdu dole rychlejsie :-D

mariol

huba-buba ahoj. Ja myslím že nevydržíš do vodného dňa sa nevážiť a merať .Ja som si dnes uvarila brokolicu a zemiaky na raňajky som si dala jablko ale uz začínam pociťovať hlad ...

huba-buba

No ahojte!
Ako zvladate dnesny, u nas co sme zacali vcera druhy, den?
Ja som na ranajky mala hrozno a na obed zeleninove rizoto so zeleninovym salatom.
Ja som si dala zavazok, ze sa znovu odmeriam a odvazim az na prvy vodny den, ale neviem ci dovtedy vydrzim :-D Najradsej by som sa vazila uz dnes, aj ked viem, ze zo mna este nic nezliezlo :-D
Neskutocne sa tesim na stvrtok, ovocny den, pretoze mame teraz doma kopu ovocia a uz sa tesim ako sa na nu vrhnem :-)

:-Pbebe

nieco prislo spat je to normalne ked sa clovek vrati k povodnemu rad si zamlsa nezdrave veci :-) mala som obrovsku vahu tak ono to islo raz dva dole nestihla som sa cudovat a uz som kupovala nove oblecenie lebo vsetko na mne vyselo a padalo same dole ale bol to neskutocne krasny okamzik vsetkym vam to prajem ja som sa pridala k vam este chcem na sebe dalej zapracovat :) za tri mesiace mate nove telo o akom sa vam na zaciatku diety ani len nesnivalo... len treba disciplinu a dodrziavat to podstivo... bud sa dieta drzi normalne alebo radsej nedrzte pretoze budete zo seba len sklamane ked nieco zakazane spapate... aj centimetre vam podla toho pojdu...ja som si dopriala az posledny mesiac a vystrkovala som rozky ale to som uz mala za sebou 17te kilo dole...ako odmena pizza s pivkom mnam :-) tak sa drzte

ivetkab

Caute baby,ja so m tiez zacalla s dietou od pondelka,drzala som ju minuly rok ,schudla som 11kg ale uz ich mam naspat,tak idem do toho znovu.Je to niekedy tazke ale drzme sa.

mata29

bebe to je naozaj dobre 19 kil dat dolu, aj ti to tak zostalo, ci si nabrala spat?

ja som dobrala polrocnu hormonalnu liecbu a kilecka sa na mna len tak same lepili, staci mi 6-7 kg a budem velmi spokojna :o)

trolikova

ahojte zienky tak dnes som schrumala jedno jablcko viacej ovocia doma nemame musim na nakup aj zeleninku kupit na obed a veceru ze si spravim nejaky satatik co dnes varite? ja si uvarim zemiaky v supke to je rychle a uhorkovy salat s paradajkami k tomu... vodu sa snazim pit ale dakedy mi uz z nej dviha zaludok :D

vcerajsok bola katastrofa ako bielkovinovy den sa nazvat nedal :D:D:D no nic nezacinam odznovu ale pokracujem dnes snad vydrzim